Η αντίστροφη μέτρηση για τον τοκετό της Κέιτ Μίντλετον άρχισε

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τοκετό της Κέιτ Μίντλετον άρχισε Facebook Twitter
0

Στο νοσοκομείο St Mary θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετόν, σύμφωνα και με σχετικό ρεπορτάζ του "Royal Central".

Την προσοχή των δημοσιογράφων τράβηξε μια αλλαγή στις πινακίδες και γενικότερα τη σήμανση περιμετρικώς του νοσοκομείου, καθώς πλέον απαγορεύεται να παρκάρει κανείς έστω και ελάχιστα κοντά στις εισόδους του νοσοκομειακού συγκροτήματος.  

Επίσης, πριν από λίγες εβδομάδες τοποθετήθηκαν ταμπέλες με τις οποίες επισκέπτες και ασθενείς ενημερώνονταν για τις πτέρυγες που έχουν ανακαινιστεί και βαφτεί εκ νέου. 

Η απαγόρευση πάρκινγκ, πάντως, τέθηκε σε εφαρμογή από τις 9 Απριλίου και θα διαρκέσει έως τις 30 του ίδιου μηνός, κάτι που έκανε τους πάντες να καταλάβουν ότι η Κέιτ Μίντλετον μέσα στον μήνα θα έχει γίνει για 3η φορά μητέρα από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. 

Σύμφωνα με κύκλους του Παλατιού, ο τοκετός έχει οριστεί για τις 23 Απριλίου, ημέρα εορτασμού του Αγίου Γεωργίου, ενώ πολλές είναι οι υποθέσεις γύρω από το όνομα που θα λάβει το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, με επικρατέστερο -και στην περίπτωση που το μωρό είναι κορίτσι- το όνομα Mary. 

Σε περίπτωση που είναι αγόρι, η ονοματοδοσία αναμένεται να είναι έκπληξη, καθώς κανένα από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τις πηγές που πρόσκεινται στο παλάτι. 

Ας σημειωθεί ότι στην πτέρυγα "Lindo" του νοσοκομείου St Mary στο Πάντινγκτον γεννιούνται οι βασιλικοί διάδοχοι από το 1937. Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, αλλά και ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ γεννήθηκαν εδώ, ενώ το νοσοκομείο φημίζεται για το εχέμυθο και περιποιητικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του.  

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM