Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς κατέθεσε μήνυση κατά του Ντόναλντ Τραμπ

Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς κατέθεσε μήνυση κατά του Ντόναλντ Τραμπ Facebook Twitter
0

Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς κατέθεσε μήνυση κατά του Ντόναλντ Τραμπ, ισχυριζόμενη πως ο προσωπικός του δικηγόρος έκανε «σημαντικά βήματα [...] την τελευταία εβδομάδα» για να την κάνει να σιωπήσει καθώς εκείνη ετοιμαζόταν να πει την ιστορία της «ερωτικής σχέσης» με τον Τραμπ το 2006 και το 2007. 

Στη μήνυση που κατέθεσε η Ντάνιελς, κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ, αναφέρεται πως ο δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κοέν, προσπάθησε την περασμένη εβδομάδα «να σιωπήσει την Ντάνιελς μέσω μιας ακατάλληλης και ελαττωματικής διαδικασίας, κρυφά από την κοινή γνώμη». 

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που η Στόρμι Ντάνιελς επιβεβαιώνει δημοσίως πως είχε «ερωτική σχέση» με τον Τραμπ, μετά την αποκάλυψη του Κοέν τον περασμένο Οκτώβριο πως της έδωσε αποζημίωση 130.000 δολαρίων πριν την προεκλογική καμπάνια του 2016.

Η Ντάνιελς κατηγορεί τον δικηγόρο του Τραμπ πως αθέτησε τη μεταξύ τους δεσμευτική συμφωνία «σιωπής», μιλώντας ανοικτά στη συνέντευξή του. Στη μήνυση αναφέρεται πως ο Τραμπ ουδέποτε υπέγραψε τη συμφωνία ώστε «αργότερα, αν χρειαστεί, να μπορεί να αρνηθεί δημοσίως οποιαδήποτε γνώση της "συμφωνίας σιωπής" και των ισχυρισμών της Ντάνιελς». 

Ο Κοέν υποστηρίζει πως έδωσε τα χρήματα στην Ντάνιελς, η οποία τότε συζητούσε με ένα τηλεοπτικό δίκτυο ώστε να αποκαλύψει την ιστορία της πριν την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ. Στην μήνυση η ίδια λέει πως «η σχέση της με τον Τραμπ ξεκίνησε το 2006 στην συνεχίστηκε μέχρι το 2007». Ο Λευκός Οίκος έχει αρνηθεί οποιοδήποτε σχόλιο επί του θέματος.

 

Τον περασμένο μήνα ένα πρώην μοντέλο του Playboy είπε στον New Yorker ότι μετάνιωσε που αποποιήθηκε των δικαιωμάτων της να μιλήσει για την 9 μηνών σχέση της με τον Τραμπ έναντι 150.000 δολαρίων τον Αύγουστο του 2016. 

Η Στόρμι Ντάνιελς σε συνέντευξή της είχε πει πως γνώρισε τον Τραμπ σε ένα τουρνουά γκολφ το 2006 στην Καλιφόρνια, ένα χρόνο μετά το γάμο του με την Μελάνια. Όπως είπε, ο ίδιος της υποσχέθηκε να την βάλει στο τηλεοπτικό σόου Celebrity Apprentice. 

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ