Πώς μία ταμπλόιντ φέρεται να «κουκούλωσε» τη σχέση του Τραμπ με μία playmate

Πώς μία ταμπλόιντ φέρεται να «κουκούλωσε» τη σχέση του Τραμπ με μία playmate Facebook Twitter
0

Το αμερικανικό περιοδικό «National Enquirer» αγόρασε τα αποκλειστικά δικαιώματα της συνέντευξης που είχε παραχωρήσει μια πρώην playmate με επίκεντρο την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε με τον Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να μην δημοσιεύσει ποτέ τη μαρτυρία της, έγραψε σήμερα το περιοδικό «New Yorker».

Ηλικίας σήμερα 46 ετών, η Κάρεν Μαντούγκαλ είχε δεσμό διάρκειας 9 μηνών με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ μεταξύ 2006 και 2007, ενώ ο δισεκατομμυριούχος ήταν ήδη παντρεμένος με τη Μελάνια, η οποία είχε μόλις φέρει στον κόσμο τον γιο τους.

Ερωτηθέντες από το Γαλλικό Πρακτορείο, τόσο ο Λευκός Οίκος όσο και ο όμιλος ΜΜΕ ΑΜΙ δεν ανταποκρίθηκαν.

Ο Λευκός Οίκος ανέφερε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC ότι ο πρόεδρος αρνείται ότι είχε συνάψει σχέση με το πρόσωπο αυτό κι ότι πρόκειται για μια «παλιά ιστορία».

Η «Playmate της Χρονιάς» 1998 στο περιοδικό Playboy, ήταν εκείνη που αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση της με τον επιχειρηματία διότι αισθανόταν ενοχές, σύμφωνα με τις χειρόγραφες σημειώσεις που περιήλθαν στην κατοχή του «New Yorker».

Τον Νοέμβριου του 2016, λίγες ώρες πριν από τις προεδρικές εκλογές, η αμερικανική εφημερίδα «Wall Street Journal» αποκάλυψε ότι ο όμιλος ΜΜΕ American Media Inc (AMI), που εκδίδει μεταξύ άλλων το περιοδικό National Enquirer, είχε αποκτήσει, έναντι του ποσού των 150.000 δολαρίων, τα αποκλειστικά δικαιώματα της μαρτυρίας της Κάρεν Μακντούγκαλ.

Πώς μία ταμπλόιντ φέρεται να «κουκούλωσε» τη σχέση του Τραμπ με μία playmate Facebook Twitter
New Yorker

Όπως γράφει το «New Yorker», ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ντέιβιντ Πέκερ, ο οποίος τυγχάνει να είναι φίλος του Ντόναλντ Τραμπ, είχε προχωρήσει σε αυτήν τη συναλλαγή γνωρίζοντας, εκ των προτέρων, ότι δεν θα δημοσίευε ούτε μια λέξη από αυτήν τη μαρτυρία στο «National Enquirer».

«Ο Πέκερ τον θεωρούσε πραγματικά φίλο του» αφηγείται στο «New Yorker» ο Τζέρι Τζορτζ, ένα πρώην στέλεχος της AMI. «Δεν δημοσιεύουμε ποτέ ούτε μια λέξη για τον Τραμπ χωρίς τη συναίνεσή του», συμπλήρωσε.

Το άρθρο υπογράφει ο γιος της Μίας Φάροου και του Γούντι Άλεν, Ρόναν Φάροου, ο οποίος έγραψε τα δύο άρθρα τα οποία έφεραν στο φως της δημοσιότητας το σκάνδαλο με τον παραγωγό του Χόλιγουντ Ουάινστιν, στις αρχές Οκτωβρίου.

Στις αρχές Ιανουαρίου και πάλι η Wall Street Journal θα γράψει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είχε σχέσεις με μια πρωταγωνίστρια πορνογραφικών ταινιών, τη Στέφανι Κλίφορντ, την οποία κατόπιν πλήρωσαν για να εξαγοράσουν τη σιωπή της.

Την Τετάρτη, ένας εκ των δικηγόρων του προέδρου των ΗΠΑ, ο Μάικλ Κόεν, επιβεβαίωσε ότι συνάφθηκε μια συμφωνία με τη Στόρμι Ντάνιελς, όπως είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμό της, που επικυρώθηκε με την καταβολή το φθινόπωρο του 2016 του ποσού των 130.000 δολαρίων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΗΠΑ διέδιδαν θεωρίες συνωμοσίας για UFO και εξωγήινους για να κρύψουν μυστικά όπλα

Διεθνή / Οι ΗΠΑ διέδιδαν θεωρίες συνωμοσίας για UFO και εξωγήινους για να κρύψουν μυστικά όπλα

Ντοκουμέντα και μαρτυρίες αποκαλύπτουν ότι το Πεντάγωνο διέδιδε σκόπιμα ψευδείς πληροφορίες για UFO από τη δεκαετία του ’50, για να κρύψει μυστικά εξοπλιστικά προγράμματα
LIFO NEWSROOM
Ο Ερντογάν μιλά για ειρήνη, αλλά το χέρι του δείχνει πόλεμο

Ανάλυση / Ο Ερντογάν μιλά για ειρήνη, αλλά το χέρι του δείχνει πόλεμο

Η διπλή ρητορική του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποκαλύπτει μια Τουρκία σε κρίση: λόγια για ειρήνη, αλλά πράξεις καταστολής, αυταρχισμού και στρατιωτικοποίησης. Ανάλυση της πολιτικής πραγματικότητας πίσω από τις υποσχέσεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Κολομβία: Επίθεση με έξι πυροβολισμούς δέχτηκε ο 39χρονος υποψήφιος πρόεδρος Μιγκέλ Ουρίμπε

Διεθνή / Κολομβία: Επίθεση με έξι πυροβολισμούς δέχτηκε ο 39χρονος υποψήφιος πρόεδρος Μιγκέλ Ουρίμπε

Ο 39χρονος γερουσιαστής, ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρία της Κολομβίας το 2026, είναι μέλος του αντιπολιτευόμενου συντηρητικού κόμματος «Δημοκρατικό Κέντρο»
LIFO NEWSROOM
«Τι άλλο επιδιώκεις όταν στερείς σε έναν λαό το φαγητό και το νερό;»

Διεθνή / «Όταν στερείς από έναν λαό τα βασικά, τι άλλο επιδιώκεις – αν όχι τον ίδιο τον θάνατο;»

Η πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Μελετητών Γενοκτονιών, Melanie O’Brien, μιλά αποκλειστικά στη LiFO και απαντά στο ερώτημα αν οι ενέργειες του Ισραήλ στη Γάζα πληρούν τις νομικές προϋποθέσεις για να χαρακτηριστούν γενοκτονία.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Οι ΗΠΑ παραγκωνίζουν την Ευρώπη και στρέφονται στις χώρες του Κόλπου για τις πυρηνικές συνομιλίες με το Ιράν

Διεθνή / Οι ΗΠΑ παραγκωνίζουν την Ευρώπη και στρέφονται στις χώρες του Κόλπου για τις πυρηνικές συνομιλίες με το Ιράν

Οι χώρες του Κόλπου έχουν αναδειχθεί σε βασικούς μεσολαβητές στις πυρηνικές διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Ιράν, εκτοπίζοντας την Ευρώπη. Η Σαουδική Αραβία και τα ΗΑΕ τάσσονται υπέρ της διπλωματίας.
LIFO NEWSROOM
Ο Έλον Μασκ εγκατέστησε Starlink στον Λευκό Οίκο και η κυβέρνηση Τραμπ «βλέπει» κίνδυνο εθνικής ασφάλειας

Διεθνή / Ο Έλον Μασκ εγκατέστησε Starlink στον Λευκό Οίκο και η κυβέρνηση Τραμπ «βλέπει» κίνδυνο εθνικής ασφάλειας

Ανώτεροι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου προειδοποίησαν για κινδύνους ασφαλείας μετά την αθόρυβη εγκατάσταση του δορυφορικού ίντερνετ Starlink από την ομάδα του Έλον Μασκ - Πιθανές παραβιάσεις και απώλεια ελέγχου δεδομένων στο επίκεντρο ερευνών
LIFO NEWSROOM