Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ, Τζένιφερ Άνιστον και άλλοι διάσημοι στο πάρτι γενεθλίων της Έλεν Ντε Τζένερις

Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ, Τζένιφερ Άνιστον και άλλοι διάσημοι στο πάρτι γενεθλίων της Έλεν Ντε Τζένερις Facebook Twitter
0

Στο πάρτι γενεθλίων της Έλεν Ντε Τζένερις το Σάββατο βρέθηκαν πάρα πολλοί διάσημοι, που της ευχήθηκαν από κοντά αλλά και μέσω social media ανεβάζοντας φωτογραφίες, τις οποίες έβγαλαν στο photo booth. 

Η παρουσιάστρια, που έγινε 60 χρονών στις 26 Ιανουαρίου, κάλεσε μερικούς φίλους της για να γιορτάσει τα γενέθλιά της, ανάμεσά τους το ζεύγος Καρντάσιαν-Γουέστ και Λέτζεντ- Τάιγκεν.  

«Μαμά & Μπαμπάς», έγραψε στη λεζάντα μίας από τις πολλές φωτογραφίες που ανέβασε η Κιμ Καρντάσιαν, που πόζαρε με τον σύζυγό της Κάνιε Γουέστ αλλά και παρέα με τον Τζον Λέτζεντ και την έγκυο σύζυγό του, Κρίσι Τάιγκεν.  


Η Έλεν Ντε Τζένερις έκανε retweet στο λογαριασμό της την φωτογραφία με τα δύο ζευγάρια, γράφοντας «Τα κλύτερα γενέθλια». 


Η Κρίσι Τάιγκεν έβγαλε επίσης αρκετές φωτογραφίες, όπου φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλιά, παρέα με τον σύζυγό της. 

Happy birthday, @theellenshow! This is a full length of me and John!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen) στις

Happy birthday, @theellenshow!!!! Here is a picture of me and John!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen) στις

Στο πάρτι ήταν επίσης η Μέγκαν Τρέινορ, που φωτογραφήθηκε παρέα με την Έλεν Ντε Τζένερις, αλλά και η Ολίβια Μαν, η οποία δημοσίευσε στο Instagram αρκετές φωτογραφίες όπου ποζάρει με άλλους καλεσμένους, ανάμεσά τους και η Τζένιφερ Άνιστον. 

Happy birthday @theellenshow !!! @darylsabara and I had so much fun!! THE coolest night of our entire lives?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Trainor (@meghan_trainor) στις

HAPPY BIRTHDAY ELLEN! Love, The KimYunns ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Munn (@oliviamunn) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο

Πολιτισμός / Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο διευθυντής του μουσείου

Το εμβληματικό μουσείο της Μαδρίτης υποδέχτηκε 3,5 εκατομμύρια επισκέπτες το 2025, μία τεράστια επιτυχία την οποία ο διευθυντής του την αντιμετωπίζει με επιφύλαξη
THE LIFO TEAM
Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Ο οσκαρικός διεκδικητής «Marty Supreme», το ωραιότατο και πολιτικά καίριο «28 Years Later: The Bone Temple», το βραβευμένο στη Μπερλινάλε «Kontinental 25» και το What Does that Nature Say to you» του Χονγκ Σανγκ-Σου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ