ΑΘΗΝΑ

Η Ντρου Μπάριμορ παραδέχθηκε πως είχε γραφτεί σε dating app για να γνωρίσει κάποιον αλλά δεν της μιλούσε κανένας

Η Ντρου Μπάριμορ παραδέχθηκε πως είχε γραφτεί σε dating app για να γνωρίσει κάποιον αλλά δεν της μιλούσε κανένας Facebook Twitter
0

Η Ντρου Μπάριμορ παραδέχθηκε πως έχει χρησιμοποιήσει dating app για να γνωρίσει κάποιον αλλά πως η απόπειρα δεν πήγε καθόλου καλά οπότε το διέγραψε πολύ γρήγορα.

Η διάσημη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις, όπου αφηγήθηκε την σύντομη εμπειρία της με τις εφαρμογές για online ραντεβού, συγκεκριμένα το Raya, ένα dating app για διάσημους. 

«Μια καλή μου φίλη ήταν σε αυτό το dating app που το λένε Raya. Και μετά άκουσα την Έιμι Σούμερ να λέει πως γνώρισε εκεί τον φίλο της. Οπότε ένα βράδυ, που επέστρεφα σπίτι αεροπορικώς και ήμουν μόνη μου, σκέφτηκα, "Κομμάτια να γίνει". Οπότε προχώρησα, γράφτηκα στην εφαρμογή αλλά δεν απάντησε κανείς. Μόνο ένας τύπος μου έγραψε κάποια στιγμή: "Τι κάνει κάποια σαν εσένα σε ένα app σαν κι αυτό;"», είπε η 42χρονη Ντρου. 

Και όταν τελικά άρχισε να έχει ανταπόκριση, κατέληξε όπως λέει να ξενερώσει τον απέναντί της. «[Του λέω], "Εντάξει δεν μπορώ απόψε αλλά είμαι διαθέσιμη όλα τα υπόλοιπα βράδια της εβδομάδας. Ναι, ήταν τόσο σαχλό. Και εκείνος μου απάντησε, "Χμ, θα λείπω σε διακοπές". Αυτό ήταν, μετά εξαφανίστηκε. Οπότε την έκανα κι εγώ από την εφαρμογή», συνέχισε η ηθοποιός.

Βέβαια, όπως εξηγεί, μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει ακόμη να απαλλαγεί εντελώς από την εφαρμογή παρόλο που έχει διαγράψει το προφίλ της. «Βρίσκομαι με τον πατέρα των παιδιών μου [σ.σ. Will Kopelman] στην κουζίνα και μου λέει, "Γιατί είσαι στο Raya;". Έπαθα σοκ. Του απαντάω, "Πού το ξέρεις; Είχα μπει για τέσσερις, πέντε μέρες. Πού το έμαθες;". Οπότε μου λέει, "Επειδή είδα το προφίλ σου, μού βγήκε στο τηλέφωνο"», λέει η Ντρου. 

Δείτε τη συνέντευξη:

 
Πολιτισμός
0

ΑΘΗΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η μόδα προσφέρει μια αίσθηση χαράς σε δύσκολους καιρούς» - Ο Τζόρτζιο Αρμάνι σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του

Πολιτισμός / «Η μόδα προσφέρει μια αίσθηση χαράς σε δύσκολους καιρούς» - Ο Τζόρτζιο Αρμάνι σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του

Λίγες ώρες πριν την επίδειξή του στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου το 2024, ο Τζόρτζιο Αρμάνι μίλησε για όλα όσα η μόδα αντιπροσωπεύει για τον ίδιο και το τι μπορεί να προσφέρει μέσω αυτής στον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ένας από τους φτερωτούς λέοντες του Αγίου Μάρκου στη Βενετία έχει φτιαχτεί εν μέρει στην Κίνα

Πολιτισμός / Ένας από τους φτερωτούς λέοντες του Αγίου Μάρκου στη Βενετία έχει φτιαχτεί εν μέρει στην Κίνα

Η ισοτοπική ανάλυση διαπιστώνει ότι το μετάλλευμα χαλκού προήλθε από τη λεκάνη του ποταμού Γιανγκτσέ, ενώ το άγαλμα θα μπορούσε να είναι ένας επαναχρησιμοποιημένος φύλακας τάφου της δυναστείας των Τανγκ
LIFO NEWSROOM