Η Σούζαν Σάραντον αποκαλύπτει τις χειρότερες συμβουλές που της έδωσαν ποτέ

Η Σούζαν Σάραντον αποκαλύπτει τις χειρότερες συμβουλές που της έδωσαν ποτέ Facebook Twitter
0

Η Σούζαν Σαράντον δεν μετάνοιωσε για το γεγονός ότι απέκτησε τρία παιδιά, ούτε για την στιγμή που το έκανε.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Good Housekeeping απάντησε στο ερώτημα για τις χειρότερες συμβουλές που πήρε ποτέ. Και η ηθοποιός δεν δίστασε να πει: «Νομίζω ότι ήταν "Μην κάνεις μωρό, είναι σαν να καταστρέφεις την καριέρα σου" και ότι ήμουν πολύ μεγάλη», είπε και πρόσθεσε: «Απέκτησα το πρώτο μου παιδί στα 39 μου χρόνια και το τρίτο στα 45 μου, και σε κάθε παιδί μου έλεγαν: Είσαι τρελή, μην το κάνεις».

Η Σαράντον στα 71 της χρόνια σήμερα είναι μητέρα του 25χρονου Μάιλς Ρόμπινς, του 28χρονου Τζακ Ρόμπινς και της 32χρονης Εύα Αμούρι Μαρτίνο, και πλέον γνωρίζει καλά ότι είναι μία χαζογιαγιά.

«Όλα τα παιδιά μου έχουν αίσθηση του χιούμορ. Έχω μάλιστα μία μύτη κλόουν για να κάνω σοβαρές συνομιλίες μαζί του, σταματάει την συναισθηματική φόρτιση», είπε η ηθοποιός.

Ακόμα η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είπε ότι προτεραιότητά της είναι να παραμένει χαλαρή γιατί διαπίστωσε ότι η «τελειότητα απαιτεί πάρα πολλή ενέργεια».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ