Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για τον χαμό της Ζωής Λάσκαρη: Ζόρικη η διαχείριση της απώλειας

Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για τον χαμό της Ζωής Λάσκαρη: Ζόρικη η διαχείριση της απώλειας Facebook Twitter
ΑΠΕ - ΜΠΕ/ Αλέξανδρος Βλάχος
1

«Κοιμόμουν δίπλα της και δεν ξύπνησε ποτέ... δύσκολη κατάσταση. Πολύ ζόρικη η διαχείριση της απώλειας», ήταν τα πρώτα λόγια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μετά τον θάνατο της συζύγου του, Ζωής Λάσκαρη. 

Η οικογένεια της ηθοποιού έχει βυθιστεί στο πένθος, μην μπορώντας ακόμη να συνειδητοποιήσει πως η αγαπημένη τους Ζωή έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής σε ηλικία 73 ετών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, όταν σηκώθηκε το πρωί της Παρασκευής για να πάει στο δικηγορικό του γραφείο, την άφησε να κοιμάται και στη συνέχεια, η κόρη της, Μάρθα, αφού έβλεπε ότι δεν ξυπνάει, κάλεσε αμέσως τον ιατρό της οικογένειας που διαπίστωσε τον θάνατό της.

Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για τον χαμό της Ζωής Λάσκαρη: Ζόρικη η διαχείριση της απώλειας Facebook Twitter
ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

«Από την αρχή τον λάτρευα και τον λατρεύω μέχρι σήμερα. Είναι ένας υπέροχος και σπάνιος άνθρωπος κι αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό», είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή της η Ζωή Λάσκαρη, μιλώντας για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Η κηδεία της ηθοποιού θα γίνει την Τρίτη 22 Αυγούστου και ώρα 13:00 από τον Ιερό Ναό Αγ. Διονυσίου, στην οδό Σκουφά, ενώ η ταφή θα γίνει στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

 
Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

1 σχόλια