Η Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει το μεγαλύτερο ελάττωμα του Κάνιε Γουέστ

Η Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει το μεγαλύτερο ελάττωμα του Κάνιε Γουέστ Facebook Twitter
1

Μπορεί ο Κάνιε Γουέστ να θεωρεί τον εαυτό του «νούμερο ένα ανάμεσα στους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της γενιάς μας», αλλά όπως φαίνεται, σύμφωνα με την Κιμ Καρντάσιαν, έχει ένα ελάττωμα που στη περίπτωσή τους μπορεί να χαρακτηριστεί μέχρι και σοβαρό.

Στη Σύνοδο Κορυφής Γυναικών του Forbes για το 2017, που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη, η διάσημη σταρ αποκάλυψε πως ο σύζυγός της δεν το έχει καθόλου με το Instagram και πως είναι πολύ κακός φωτογράφος, σε αντίθεση με την ίδια που, κακά τα ψέματα, έχει καταφέρει να κατακτήσει τον κόσμο των social media με τις φωτογραφίες και βίντεο που ανεβάζει. 

Σε ερώτηση πώς επιλέγει τι θα δημοσιεύσει στα social media, η ίδια εξηγεί: «Είναι μεγάλο ζόρι. Αλήθεια είναι. Ο κόσμος πιστεύει πως απλώς ποστάρεις κάτι κι είναι τόσο εύκολο, λοιπόν δεν είναι καθόλου. Θέλω το Instagram μου να έχει πολύ συγκεκριμένη εμφάνιση. Επίσης υπάρχει μεγάλη πίεση στο ότι πρέπει οπωσδήποτε να ανεβάσεις κάτι».

Στη συνέχεια, αφηγήθηκε ένα περιστατικό με τον σύζυγό της, όταν είχαν πάει κάποια στιγμή μαζί στο Τόκιο, αποκαλύπτοντας πως δεν έχει καθόλου ταλέντο στο να τραβά φωτογραφίες. «Ο Κάνιε κι εγώ ξυπνήσαμε στις 3 το ξημέρωμα και δεν μπορούσαμε να ξανακοιμηθούμε. Οπότε εγώ του είπα, πάμε να κατέβουμε στο Τόκιο που έχει τόσα λαμπερά φώτα, να βγάλουμε φωτογραφίες και να τις δημοσιεύσουμε μετά όλες στα social media και θα φαίνεται τέλειο. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε και ήταν ένα μάτσο χάλια. Ο Κάνιε δεν ήταν κι ο καλύτερος φωτογράφος. Μετά θυμάμαι του είπα, "Μου κατέστρεψες το πώς θα έδειχναν τα social media μου". Τελικά η φωτογράφιση ήταν εντελώς άχρηστη, αλλά τουλάχιστον περάσαμε καλά», κατέληξε η Κιμ.  

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Πολιτισμός / Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Ο 80χρονος ηθοποιός και παραγωγός δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένος μακριά από το κινηματογραφικό πλατό, μετά από σχεδόν 60 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς – «Μου αρκεί να βλέπω τη σύζυγό μου να παίζει»
LIFO NEWSROOM
Ανακαλύφθηκε αρχαία πόλη 3.500 ετών στο Περού: Το Peñico και ο μυστηριώδης πολιτισμός Caral

Πολιτισμός / Ανακαλύφθηκε αρχαία πόλη 3.500 ετών στο Περού: Το Peñico και ο μυστηριώδης πολιτισμός Caral

Αρχαιολόγοι εντόπισαν την αρχαία πόλη Peñico στη βόρεια επαρχία Barranca του Περού - Η ανακάλυψη αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για τον πολιτισμό Caral, τον αρχαιότερο της Αμερικής, και τη σύνδεσή του με τις πρώιμες κοινωνίες των Άνδεων και του Αμαζονίου
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Η συναυλία «Back To The Beginning» χαρακτηρίστηκε ως η "τελευταία υπόκλιση" για τον άνθρωπο που θεωρείται ο «πατέρας» του heavy metal έπειτα από αρκετά χρόνια προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Πάρκινσον
LIFO NEWSROOM
Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Πολιτισμός / Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Το συγκρότημα επανενώθηκε επί σκηνής έπειτα από 16 χρόνια - Ένα σετ γεμάτο ύμνους της βρετανικής μουσικής, πάθος, χιούμορ και η αγκαλιά που περίμεναν όλοι
LIFO NEWSROOM
Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Πολιτισμός / Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν το πλήρες DNA ενός ανθρώπου που έζησε στις απαρχές της αιγυπτιακής πολιτισμικής ιστορίας, φέρνοντας στο φως εκπλήξεις για τις γενετικές καταβολές των πρώτων κατοίκων της κοιλάδας του Νείλου
LIFO NEWSROOM
Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ