Βραζιλία: Ο πρόεδρος Τέμερ ζητά την διακοπή της έρευνας εις βάρος του για διαφθορά

Βραζιλία: Ο πρόεδρος Τέμερ ζητά την διακοπή της έρευνας εις βάρος του για διαφθορά Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Μισέλ Τέμερ, στόχος κατηγοριών για διαφθορά και παρακώλυση της δικαιοσύνης, δήλωσε σήμερα κατά την διάρκεια του διαγγέλματός του, του δεύτερου σε διάστημα δύο ημερών, ότι οι ηχογραφημένες συνομιλίες που τον παρουσιάζουν ως δράστη δωροδοκίας για την εξαγορά της σιωπής μάρτυρα είναι κατασκευασμένες.

Παράλληλα ζήτησε από το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας να διακόψει την εναντίον του έρευνα για διαφθορά μέχρι την ανάλυση του υλικού.


Ο Τέμερ δήλωσε ότι στην κατάθεσή του εναντίον του ο Ζοέσλεϊ Μπατίστα, πρόεδρος της βιομηχανίας επεξεργασίας προϊόντων κρέατος JBS, έπεσε σε αντιφάσεις, είπε ψέματα και ότι κερδοσκόπησε εις βάρος του εθνικού νομίσματος.


Ο πρόεδρος της Βραζιλίας εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς του θεσμούς της χώρας του και έδωσε την διαβεβαίωση ότι η Βραζιλία δεν θα εκτροχιασθεί και ότι θα συνεχίσει να κυβερνάται.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Aυστηρή προειδοποίηση Ιράν σε ΗΠΑ: «Αν συνεχίσετε θα απαντήσουμε»

Το Ιράν τόνισε επίσης ότι διατηρεί τον έλεγχο της περιοχής των Στενών του Ορμούζ, προειδοποιώντας πως σε περίπτωση περαιτέρω επιθέσεων θα υπάρξουν ακόμη μεγαλύτερες απώλειες για τους αντιπάλους της
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να πάρει τον έλεγχο της κοινωνίας μας»

Οι πρώτες δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από το ξενοδοχείο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη το δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου
THE LIFO TEAM