ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Νέο ντοκιμαντέρ για τον Χιθ Λέτζερ αποκαλύπτει μία άγνωστη πλευρά της ζωής του

Νέο ντοκιμαντέρ για τον Χιθ Λέτζερ αποκαλύπτει μία άγνωστη πλευρά της ζωής του Facebook Twitter
Μια διαφορετική πλευρά του Χιθ Λέτζερ έρχεται να αποκαλύψει ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του αδικοχαμένου ηθοποιού
0

Μια διαφορετική πλευρά του Χιθ Λέτζερ έρχεται να αποκαλύψει ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του αδικοχαμένου ηθοποιού που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο ερχόμενο διάστημα.

Το ντοκιμαντέρ «I Am Heath Ledger» παρουσιάζει τον Αυστραλό ηθοποιό ως έναν άνθρωπο με βαθιές καλλιτεχνικές ανησυχίες που δεν σταματούσαν στην υποκριτική.

Αν και έκανε καριέρα μπροστά από τον κινηματογραφικό φακό, πολύ συχνά ο Λέτζερ κρατούσε και ο ίδιος την κάμερα και απαθανάτιζε στιγμές της καθημερινότητας και του κόσμου γύρω του. Του άρεσε πολύ να τραβάει φωτογραφίες, να απαθατίζει στιγμιότυπα από το μετρό του Λονδίνου, πρόσωπα των αγαπημένων του αλλά και τοπία της Αυστραλίας.

  

Αυτή είναι μία λιγότερο γνωστή πτυχή του ηθοποιού, που έγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους του Τζόκερ στην ταινία «Σκοτεινός Ιππότης» (για την οποία κέρδισε μάλιστα Όσκαρ Β' Αντρικού Ρόλου μετά θάνατον), καθώς και του Ένις Ντελ Μαρ στο «Brokeback Mountain».

Νέο ντοκιμαντέρ για τον Χιθ Λέτζερ αποκαλύπτει μία άγνωστη πλευρά της ζωής του Facebook Twitter
O Λέτζερ λάτρευε να κάνει τον φωτογράφο, δίνοντας πάντα μία προσωπική πινελιά σε κάθε φωτογραφία του

Το νέο ντοκιμαντέρ ρίχνει μια ματιά στον άντρα πίσω από τις κάμερες, σε έναν ακούραστο δημιουργό που λάτρευε να κάνει τον φωτογράφο, δίνοντας πάντα μία προσωπική πινελιά σε κάθε φωτογραφία του. Δεν είναι τυχαίο πως πολύ συχνά έπαιρνε ένα στυλό, ένα μαρκαδόρο και ζωγράφιζε πάνω στις φωτογραφίες του. Φρόντιζε, μάλιστα να κάνει τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες του πιο χαρούμενες και πιο ζωντανές με μερικές πινελιές χρώματος.

Νέο ντοκιμαντέρ για τον Χιθ Λέτζερ αποκαλύπτει μία άγνωστη πλευρά της ζωής του Facebook Twitter
Δεν είναι τυχαίο πως πολύ συχνά έπαιρνε ένα στυλό, ένα μαρκαδόρο και ζωγράφιζε πάνω στις φωτογραφίες του

Την ίδια καλλιτεχνική φύση είχαν και πολλοί από τους φίλους του, όπως ο Τρέβορ ντι Κάρλο που τον συνόδευε σε πολλές από τις «φωτογραφικές του αποδράσεις».

 
Πολιτισμός
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM
Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και η “mother” φάση της ποπ

Πολιτισμός / Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και μητρότητα στην ποπ

Η Robyn ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ Sexistential κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου, επτά χρόνια μετά το Honey, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται για ένα “self-help” project αλλά για μια καταγραφή αντιφάσεων , ανάμεσα στην επιθυμία, την υπαρξιακή αγωνία και τη μητρότητα.
THE LIFO TEAM