Γιατί ο Τραμπ και η Μελάνια δεν θα παρακολουθήσουν φέτος την απονομή των Όσκαρ

Γιατί ο Τραμπ και η Μελάνια δεν θα παρακολουθήσουν φέτος την απονομή των Όσκαρ Facebook Twitter
3

O πρόεδρος Τραμπ και η σύζυγός του, Μελάνια, δεν θα παρακολουθήσουν φέτος την τελετή απονομής των Όσκαρ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.

Στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στο Λευκό Οίκο, ένας από τους δημοσιογράφους ρώτησε τον Σον Σπάισερ αν ο Αμερικανός πρόεδρος σκοπεύει να παρακολουθήσει τα βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

«Νομίζω πως ο πρόεδρος θα παραθέσει το χορό των Κυβερνητών εκείνη τη νύχτα. Η Πρώτη Κυρία έχει αφιερώσει πολύ χρόνο στη διοργάνωση της βραδιάς αυτής...και έχω ένα προαίσθημα πως η προσοχή του προεδρικού ζεύγους θα είναι στραμμένη εκεί την Κυριακή το βράδυ», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Τραμπ.

Ορισμένοι αναλυτές υποστηρίζουν ότι η δεξίωση προγραμματίστηκε επίτηδες ανήμερα των Όσκαρ, ως αντίδραση στη στάση που κρατούν πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ κατά του Αμερικανού προέδρου (σ.σ. βλέπε Μέριλ Στριπ). Κάτι τέτοιο όμως δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου.

Όπως σχολιάζουν δηκτικά τα αμερικανικά ΜΜΕ, η υποχρέωση της Κυριακής αποτελεί «πλήγμα» για τον Τραμπ, ο οποίος συνηθίζει να παρακολουθεί την τελετή και να ασκεί κριτική μέσω Twitter σε όσα δεν του αρέσουν.

Όπως π.χ. έκανε το 2014

ή το 2015

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια