ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μιλά πρώτη φορά για την πατρότητα και τα δίδυμα που κυοφορεί η Αμάλ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μιλά πρώτη φορά για την πατρότητα και τα δίδυμα που κυοφορεί η Αμάλ Facebook Twitter
0

O Τζορτζ Κλούνεϊ μίλησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της συζύγου του Αμάλ Αλαμνουντίν και την πατρότητα καθώς μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται η γέννηση των διδύμων.


Ο 55χρονος ηθοποιός δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Πρόκειται να είναι μια περιπέτεια. Το έχουμε αντιμετωπίσει με μεγάλη αγάπη» ανέφερε μιλώντας στο γαλλικό πρόγραμμα Rencontres de Cinema.

Ο αμερικανός σταρ είπε επίσης πως όλοι οι φίλοι του ζευγαριού ήταν πολύ υποστηρικτικοί αν και αρχικά τον είχαν κάνει στόχο πειραγμάτων και αστείων.

Μια πηγή κοντά στο ζευγάρι ισχυρίστηκε προηγουμένως πως ο ηθοποιός ήταν ενθουσιασμένος, αλλά και νευρικός που θα γίνει πατέρας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αμάλ Αλαμουντίν έχει ήδη αποφασίσει πως θα φέρει τα δίδυμα στον κόσμο σε μια κλινική του Λονδίνου.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM