Η Κέιτ Μπλάνσετ βγάζει την τσίχλα της, την πλάθει σε σχήμα φαλλού και καυτηριάζει τον Τραμπ

Η Κέιτ Μπλάνσετ βγάζει την τσίχλα της, την πλάθει σε σχήμα φαλλού και καυτηριάζει τον Τραμπ Facebook Twitter
«Είναι παράλογο ο άνθρωπος που έχει κάνει τέσσερις φορές πτώχευση να είναι επικεφαλής στη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο», δήλωσε η Κέιτ Μπλάνσετ.
2

H ηθοποιός Kέιτ Μπλάνσετ έχει πάρει θέση εδώ και καιρό για τον πρόεδρο Τραμπ και επισήμως συγκαταλέγεται στους δυσαρεστημένους. Για ακόμη μια φορά δεν παρέλειψε να το δηλώσει στην εκπομπή Tonight Show με τον Τζίμι Φάλον.

 Η Μπλάνσετ χαρακτήρισε την κυριαρχία του Τραμπ ως γελοία και παράλογη.

Στη συνέχεια η ηθοποιός έβγαλε μια τσίχλα από το στόμα της, την τοποθέτησε στο γραφείο μπροστά της, και άρχισε να την πλάθει ώστε να σχηματιστεί κάτι που έμοιαζε με πέος. «Ο φαλλός φαίνεται ως το κατάλληλο σύμβολο για τη χώρα αυτή τη στιγμή - με μικροσκοπικά μπαλάκια», είπε.

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε και πάλι με αιχμές κατά του προέδρου χωρίς να τον κατονομάσει και είπε πως είναι παράλογο ο άνθρωπος που έχει κάνει τέσσερις φορές πτώχευση να είναι επικεφαλής στη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια