ΦΩΤΙΕΣ

Η Κέιτ Μπλάνσετ βγάζει την τσίχλα της, την πλάθει σε σχήμα φαλλού και καυτηριάζει τον Τραμπ

Η Κέιτ Μπλάνσετ βγάζει την τσίχλα της, την πλάθει σε σχήμα φαλλού και καυτηριάζει τον Τραμπ Facebook Twitter
«Είναι παράλογο ο άνθρωπος που έχει κάνει τέσσερις φορές πτώχευση να είναι επικεφαλής στη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο», δήλωσε η Κέιτ Μπλάνσετ.
2

H ηθοποιός Kέιτ Μπλάνσετ έχει πάρει θέση εδώ και καιρό για τον πρόεδρο Τραμπ και επισήμως συγκαταλέγεται στους δυσαρεστημένους. Για ακόμη μια φορά δεν παρέλειψε να το δηλώσει στην εκπομπή Tonight Show με τον Τζίμι Φάλον.

 Η Μπλάνσετ χαρακτήρισε την κυριαρχία του Τραμπ ως γελοία και παράλογη.

Στη συνέχεια η ηθοποιός έβγαλε μια τσίχλα από το στόμα της, την τοποθέτησε στο γραφείο μπροστά της, και άρχισε να την πλάθει ώστε να σχηματιστεί κάτι που έμοιαζε με πέος. «Ο φαλλός φαίνεται ως το κατάλληλο σύμβολο για τη χώρα αυτή τη στιγμή - με μικροσκοπικά μπαλάκια», είπε.

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε και πάλι με αιχμές κατά του προέδρου χωρίς να τον κατονομάσει και είπε πως είναι παράλογο ο άνθρωπος που έχει κάνει τέσσερις φορές πτώχευση να είναι επικεφαλής στη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο.

Πολιτισμός
2

ΦΩΤΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Πολιτισμός / Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Το συγκρότημα επανενώθηκε επί σκηνής έπειτα από 16 χρόνια - Ένα σετ γεμάτο ύμνους της βρετανικής μουσικής, πάθος, χιούμορ και η αγκαλιά που περίμεναν όλοι
LIFO NEWSROOM
Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Πολιτισμός / Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν το πλήρες DNA ενός ανθρώπου που έζησε στις απαρχές της αιγυπτιακής πολιτισμικής ιστορίας, φέρνοντας στο φως εκπλήξεις για τις γενετικές καταβολές των πρώτων κατοίκων της κοιλάδας του Νείλου
LIFO NEWSROOM
Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια