To νεογέννητο παιδί του Μικ Τζάγκερ μάλλον έκανε ντεμπούτο κατά λάθος και μάλλον θα ονομαστεί Deveraux Octavian Basil

To νεογέννητο παιδί του Μικ Τζάγκερ μάλλον έκανε ντεμπούτο κατά λάθος και μάλλον θα ονομαστεί Deveraux Octavian Basil Facebook Twitter
0

Ο Μικ Τζάγκερ, o θρυλικός τραγουδιστής των Rolling Stones έγινε πριν λίγες μέρες πατέρας για όγδοη φορά καθώς η σύντροφός του, χορεύτρια μπαλέτου, γέννησε τον γιο τους στη Νέα Υόρκη.

Ο 73χρονος τραγουδιστής έχει ήδη επτά παιδιά, όπως επίσης και πέντε εγγόνια. Τον Μάιο του 2014 απέκτησε ένα δισέγγονο.

Χθες φαίνεται πως ίσως έγιναν τα αποκαλυπτήρια του νεογέννητου Τζάγκερ καθώς μια φωτογραφία στο instagram της κόρης του τραγουδιστή έκανε την εμφάνισή της και αποκάλυπτε παράλληλα και το όνομα του παιδιού.

Στο λογαριασμό της Elizabeth Jagger, η λεζάντα έγραφε: « Το όμορφο μωρό μου, ο αδελφός μου Deveraux Octavian Basil Jagger».

To νεογέννητο παιδί του Μικ Τζάγκερ μάλλον έκανε ντεμπούτο κατά λάθος και μάλλον θα ονομαστεί Deveraux Octavian Basil Facebook Twitter

Η εικόνα στη συνέχεια αφαιρέθηκε από το λογαριασμό, αλλά λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε με τη λεζάντα να γράφει: «Τόσο περήφανη για τον μικρό αδελφό μουDeveraux Octavian Basil Jagger».

Βasil (Βασίλειος) ήταν το πρώτο όνομα του πατέρα του Μικ Τζάγκερ ο οποίος πέθανε το 2006, ενώ το Οκταβιανός προέρχεται από τα λατινικά και συμβολίζει το γεγονός πως αυτό είναι το όγδοο παιδί του τραγουδιστή, γράφει ο Guardian.

Ωστόσο σημειώνεται από τα μίντια πως η φωτογραφία αυτή είναι μάλλον έκπληξη καθώς κανείς δεν περίμενε πως έτσι θα γινόταν το ντεμπούτο του γιου του τραγουδιστή και κάποιοι σημειώνουν πως ίσως έγινε χωρίς την έγκριση του ζευγαριού.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM
Τζόρτζιο Αρμάνι: Στη μεγάλη οθόνη η ζωή του «βασιλιά της μόδας»

Πολιτισμός / Τζόρτζιο Αρμάνι: Η ζωή του «βασιλιά της μόδας» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν η φιλόδοξη παραγωγή θα εστιάσει μόνο στην επαγγελματική πορεία του σχεδιαστή στις πασαρέλες και το κόκκινο χαλί ή αν θα συμπεριλάβει και την προσωπική του ζωή
LIFO NEWSROOM
Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα ταινία του δημιουργού του «Worst Person in the World», ακόμα μια διασκευή Στίβεν Κινγκ, το φεμινιστικό «Vagabond» της γιαγιάς της νουβέλ βαγκ και η επιστροφή του «Toy Story» με αφορμή την 30η επέτειο από την πρεμιέρα του ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ανατροπή στον κινηματογράφο: Η OpenAI παράγει ταινία με AI και κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Πολιτισμός / Ανατροπή στον κινηματογράφο; Η OpenAI παράγει ταινία με κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Η OpenAI φέρνει την επανάσταση στον κινηματογράφο με την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους που δημιουργείται κυρίως με τεχνητή νοημοσύνη - Το “Critterz” υπόσχεται να αλλάξει το Χόλιγουντ για πάντα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και φθηνότερο κόστος παραγωγής
LIFO NEWSROOM