No.1

Forbes: Οι 10 μουσικοί με τις υψηλότερες αμοιβές παγκοσμίως για το 2016

Forbes: Οι 10 μουσικοί με τις υψηλότερες αμοιβές παγκοσμίως για το 2016 Facebook Twitter
0

H Αμερικανίδα τραγουδίστρια Taylor Swift, το βρετανικό συγκρότημα One Direction και η Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele είναι οι μουσικοί με τις υψηλότερες αμοιβές στον κόσμο το 2016, ανακοίνωσε σήμερα το περιοδικό Forbes.


Με τα έσοδά της να ανέρχονται στο ποσό των 170 εκατομμυρίων δολαρίων, από τις περιοδείες της, τους δίσκους, τα διαφημιστικά έσοδα και άλλες πηγές, η 26χρονη Swift αναδείχθηκε στην καλύτερα αμειβόμενη μουσικό για αυτήν την χρονιά.


Την τραγουδίστρια ακολουθούν οι One Direction, το βρετανοϊρλανδικό συγκρότημα, με απολαβές ύψους 110 εκατομμυρίων δολαρίων.


Στην τρίτη θέση βρίσκεται η 28χρονη Adele, με απολαβές ύψους 80,5 εκατομμυρίων δολαρίων, το υψηλότερο εισόδημά της έως σήμερα.


Η Madonna βρίσκεται στην τέταρτη θέση συγκεντρώνοντας 76,5 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη, ένα ποσό το οποίο εκτόξευσε τις συνολικές απολαβές κατά τη διάρκεια της καριέρας της στο ποσό των 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων προ φόρων, σύμφωνα με το Forbes.


Στην πρώτη δεκάδα, η Rihanna με κέρδη ύψους 75 εκατομμυρίων δολαρίων συγκαταλέγονται επίσης ο τραγουδιστής της κάντρι μουσικής Garth Brooks (70 εκατομμύρια δολάρια), το συγκρότημα AC/DC (με 67,5 εκατομμύρια δολάρια) και οι Rolling Stones με 66,5 εκατομμύρια δολάρια. Ακολουθεί ο DJ Calvin Harris με 63 εκατομμύρια δολάρια και ο ράπερ Diddy, με 62 εκατομμύρια δολάρια.


Συνολικά, οι 30 μουσικοί που φιγουράρουν στον κατάλογο κέρδισαν άνω των 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων φέτος.

Πολιτισμός
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM
Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και η “mother” φάση της ποπ

Πολιτισμός / Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και μητρότητα στην ποπ

Η Robyn ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ Sexistential κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου, επτά χρόνια μετά το Honey, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται για ένα “self-help” project αλλά για μια καταγραφή αντιφάσεων , ανάμεσα στην επιθυμία, την υπαρξιακή αγωνία και τη μητρότητα.
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ

Πολιτισμός / Τζένη Τζένη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παραγωγή σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου

Με νοσταλγία για την χαμένη αυτή αφέλεια των καλοκαιρινών βραδιών, και με ένα θίασο “σκιών”, φαντασμάτων των ηρώων της κλασικής ταινίας, ο Νίκος Καραθάνος στήνει ένα καλοκαιρινό, ηλιόλουστο ρέκβιεμ, έναν θρήνο για το τέλος αυτής της εποχής
THE LIFO TEAM
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Πολιτισμός / Ο Park Chan-wook γίνεται ο πρώτος Νοτιοκορεάτης πρόεδρος του Φεστιβάλ των Καννών

«Η απλή πράξη του να συγκεντρωνόμαστε σε μια αίθουσα για να παρακολουθήσουμε μαζί μια ταινία, με τις ανάσες και τους παλμούς μας να συγχρονίζονται, αποτελεί από μόνη της μια συγκινητική και οικουμενική έκφραση αλληλεγγύης», δηλώνει
THE LIFO TEAM