Στην πιο ιδιωτική γειτονιά πλουσίων, αόρατη ακόμη και στο Google Street View, μετακόμισαν η Τζολί και τα παιδιά της

Στην πιο ιδιωτική γειτονιά πλουσίων, αόρατη ακόμη και στο Google Street View, μετακόμισαν η Τζολί και τα παιδιά της Facebook Twitter
Η είσοδος στο Hidden Hills
0

Λέγεται πως είναι η πιο ιδιωτική γειτονιά του πλανήτη και πως οι ένοικοι της είναι μερικοί από τους μεγαλύτερους σταρ του κόσμου.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα μια ακόμη διάσημη άφιξη έγινε πρόσφατα στο Hidden Hills, το μέρος που όπως μεταδίδει ο Guardian και η Daily Mail είναι τόσο μυστικό και καλά προστατευμένο που δεν είναι ορατό ούτε στο Google Street View.

Στην πιο ιδιωτική γειτονιά πλουσίων, αόρατη ακόμη και στο Google Street View, μετακόμισαν η Τζολί και τα παιδιά της Facebook Twitter
To Ηidden Hills στην Καλιφόρνια

H Aντζελίνα Τζολί και τα παιδιά της βρίσκονται πλέον στο Hidden Hills και κατοικούν σε μια πολυτελή βίλα η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι αυτή στην παρακάτω φωτογραφία:

Στην πιο ιδιωτική γειτονιά πλουσίων, αόρατη ακόμη και στο Google Street View, μετακόμισαν η Τζολί και τα παιδιά της Facebook Twitter
To νέο σπίτι της Τζολί

To σπίτι αυτό ενοικιάστηκε έναντι 30.000 δολαρίων το μήνα και βρίσκεται στους καταπράσινους περιφραγμένους και καλά φρουρούμενους λόφους του συγκροτήματος. Γείτονες της Τζολί είναι μεταξύ άλλων οι Kim Kardashian και Kanye West, Drake, Jennifer Lopez και Miley Cyrus. Η ιστοσελίδα του Hidden Hills αναφέρει πως δεν υπάρχουν φώτα στους δρόμους και πως στις εκτάσεις κυκλοφορούν άλογα, λάμα και στρουθοκάμηλοι.

Συνολικά υπάρχουν 648 κατοικίες και οι ένοικοι είναι 2000 ενώ η ίδρυση του Hidden Hills έγινε πριν από 60 χρόνια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η Daily Mail, η Τζολί επέλεξε το σπίτι για την πλήρη προστασία και ιδιωτικότητα που παρέχει, κάτι απαραίτητο για την περίοδο που διανύει μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ.

Στην πιο ιδιωτική γειτονιά πλουσίων, αόρατη ακόμη και στο Google Street View, μετακόμισαν η Τζολί και τα παιδιά της Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM