Η Vogue επιστράτευσε την Kardashian και τους ισχυρούς της μόδας για το φεστιβάλ των 100 χρόνων της

Η Vogue επιστράτευσε την Kardashian και τους ισχυρούς της μόδας για το φεστιβάλ των 100 χρόνων της Facebook Twitter
1
Η Vogue επιστράτευσε την Kardashian και τους ισχυρούς της μόδας για το φεστιβάλ των 100 χρόνων της Facebook Twitter

Ο φωτογράφος Juergen Teller, η Αlexa Chung, η σχεδιάστρια Isabel Marant, η Mary Katrantzou και οι Dolce & Gabbana θα συναντηθούν σε ένα ξεχωριστό διήμερο τον Μάιο, στο ετήσιο φεστιβάλ που διοργανώνει η βρετανική Vogue καλύπτοντας κάθε πτυχή της βιομηχανίας και της ομορφιάς και χαράσσοντας τη νέα στρατηγική της μόδας.

Το περιοδικό ανακοίνωσε μερικές λεπτομέρειες για το ετήσιο φεστιβάλ, που θα γίνει στο Λονδίνο στις 21 και 22 Μαΐου και τα πρώτα ονόματα δείχνουν πως έχει επιστρατευτεί όλο το βαρύ πυροβολικό της μόδας και των διασημοτήτων.

Η Vogue θα γιορτάσει την 100ή επέτειο από την έναρξη της έκδοσής της και κάλεσε για να μιλήσουν στην επετειακή εκδήλωση, μεταξύ άλλων και την Kim Kardashian η οποία θα κάνει παρουσίαση με τη διαχρονική μέικ απ άρτιστ, Σάρλοτ Τίλμπουρι.

Το φεστιβάλ θα καλύψει σχεδόν κάθε πτυχή της βιομηχανίας της μόδας και της ομορφιάς, από τη δημοσιογραφία, τη φωτογραφία και την κομμωτικής μέχρι και το modelling, με συζητήσεις, ομιλίες και σεμινάρια υψηλού επαγγελματικού επιπέδου. Το φεστιβάλ γίνεται σε συνεργασία με τα Harrods και τα εισιτήρια για κάθε event θα είναι διαθέσιμα από την Πέμπτη.

Στο διήμερο αναμένεται να μιλήσουν επίσης ο διευθυντής της Vetements, Guram Gvasalia, o Christopher Kane και ο Alessandro Michele, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Gucci.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φαλλοί πέντε μέτρων και όργια σκελετών: Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς στο πιο τολμηρό έργο της

Πολιτισμός / Φαλλοί πέντε μέτρων και όργια σκελετών: Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς στο πιο τολμηρό έργο της

Η παράσταση αντλεί υλικό από λαϊκές παραδόσεις και αρχέγονες τελετουργίες των Βαλκανίων, οι οποίες όπως λέει, «εμπλέκουν το σώμα, το πέος και τον κόλπο σε διαφορετικές μορφές»
LIFO NEWSROOM
ΣΤΙΒΕΝ ΚΙΝΓΚ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΒΙΒΛΙΑ

Πολιτισμός / Οι ΗΠΑ σε περίοδο λογοκρισίας: ο Στίβεν Κινγκ «πρωταγωνιστεί» στις απαγορεύσεις βιβλίων

Οι πολιτείες που πρωτοστατούν στη λογοκρισία είναι η Φλόριντα, το Τέξας και το Τενεσί, οι οποίες ευθύνονται για περίπου το 80 % των καταγεγραμμένων απαγορεύσεων
LIFO NEWSROOM
Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Ο Jonathan Anderson έκανε το ντεμπούτο του στη Dior και ήταν όλοι εκεί

Πολιτισμός / Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Ο Jonathan Anderson έκανε το ντεμπούτο του στη Dior και ήταν όλοι εκεί

Ο Anderson είχε ανακοινωθεί νωρίτερα φέτος ως ο πρώτος σχεδιαστής που θα ηγείται ταυτόχρονα τόσο της γυναικείας όσο και της ανδρικής γραμμής του παγκοσμίως αναγνωρισμένου οίκου
LIFO NEWSROOM
The Rock, Δράκουλας και Τζέιμς Κάμερον από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / The Rock, Δράκουλας και Τζέιμς Κάμερον από αύριο στους κινηματογράφους

Η δραματική απόπειρα του Ντουέιν Τζόνσον, η κατά Λικ Μπεσόν εκδοχή του βαμπιρικού μύθου, ένα μεγάλο εισπρακτικό hit από την Κίνα και η επανέκδοση του δεύτερου «Avatar» απαρτίζουν το πρόγραμμα νέων κυκλοφοριών αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ