Οι «Friends» πάλι μαζί δώδεκα χρόνια μετά (φωτό)

Οι «Friends» πάλι μαζί δώδεκα χρόνια μετά (φωτό) Facebook Twitter
2

Δώδεκα  χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο των «Friends» στο NBC, η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ ΛεΜπλάνκ και ο Ντέιβιντ Σούιμερ βρέθηκαν ξανά μαζί στο ίδιο τραπέζι με αφορμή ένα επετειακό επεισόδιο - αφιερωμένο στο σκηνοθέτη Τζέιμς Μπάροους που αναμένεται να προβληθεί μέσα στο Φεβρουάριο.

Βλέποντας τους ηθοποιούς της θρυλικής κωμικής σειράς όλους μαζί, οι πρωταγωνιστές του «The Big Bang Theory», μιας άλλης πολύ επιτυχημένης κωμωδίας που προβάλλεται τα τελευταία χρόνια στην αμερικανική τηλεόραση, δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Η Κάλι Κουόκο, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Τζόνι Γκαλέκι, Σάιμον Χέλμπεργκ και Τζιμ Πάρσονς έκατσαν στο τραπέζι και φωτογραφήθηκαν με τα «φιλαράκια» και λίγο αργότερα η 30χρονη Κουόκο ανέβασε τη φωτογραφία στο instagram με τη λεζάντα: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω. Συνάντηση με φιλαράκια. Πέθανα και πήγα στον παράδεισο».

Μοναδικός απών από το ιστορικό reunion ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράταση «The End of Longing» που παίζεται στο Λονδίνο.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια