Τι απάντησε ο Ζούκερμπεργκ στη γιαγιά που συμβουλεύει τις εγγονές της να βγαίνουν με "σπασίκλες"

Τι απάντησε ο Ζούκερμπεργκ στη γιαγιά που συμβουλεύει τις εγγονές της να βγαίνουν με "σπασίκλες" Facebook Twitter
1

Τι απάντησε ο Ζούκερμπεργκ στη γιαγιά που συμβουλεύει τις εγγονές της να βγαίνουν με "σπασίκλες" Facebook Twitter

 

Ο Mark Zuckerberg έχει ένα απλό μήνυμα προς τις απανταχού γυναίκες: γίνετε ο σπασίκλας που θέλετε να δείτε (ή να βγείτε ραντεβού μαζί του) στον κόσμο.

 

Την Κυριακή, μια χρήστης μεγάλης ηλικίας προσπάθησε να κολακέψει τον Mr. Facebook γράφοντας κάτω από το ποστ του για τους προσωπικούς του στόχους το 2016, πως πάντα συμβουλεύει τις εγγονές της να "βγαίνουν ραντεβού με τον σπασίκλα" γιατί μια μέρα μπορεί να γίνει ο επόμενος Zuckerberg.

 

Τι απάντησε ο Ζούκερμπεργκ στη γιαγιά που συμβουλεύει τις εγγονές της να βγαίνουν με "σπασίκλες" Facebook Twitter

 

O Zuckerberg, που τελευταίως απαντά σε πάρα πολλά σχόλια, δεν το άφησε ασχολίαστο.

 

"Ακόμη καλύτερο θα ήταν να τις ενθαρρύνετε να *γίνουν* ο σπασίκλας του σχολείου τους ώστε να γίνουν ο επόμενος επιτυχημένος εφευρέτης" σχολίασε ο ίδιος την ανάρτηση της Darlene Hackemer Loretto.

 

Στη σελίδα της, η διάσημη πλέον γιαγιά μοιράζει ξανά και ξανά ενθουσιασμένοι άρθρα που την αφορούν με αφορμή τη στιχομυθία της με τον Zuckerberg, ενώ σε ανάρτησή της έσπευσε να διευκρινίσει πως στην πραγματικότητα "ενθαρρύνει" τα εγγόνια της "να πηγαίνουν καλά", προσθέτoντας πως η ίδια ό, τι έχει καταφέρει ως σήμερα το έχει πετύχει μόνη της.

Up to 480 LIKES think I'm gonna see just how many by morning.

Posted by Darlene Hackemer Loretto on Sunday, January 3, 2016

 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Banksy Βηθλεέμ Ξενοδοχείο

Πολιτισμός / Walled Off Hotel: Το ξενοδοχείο του Banksy στη Βηθλεέμ επαναλειτουργεί με μήνυμα ειρήνης

Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το τείχος στη Δυτική Όχθη, είχε μείνει κλειστό μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023 και τον πολέμο που ακολούθησε στη Γάζα
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια