Ομάδα ακροδεξιών γιούχαραν τη Μέρκελ σε κέντρο μεταναστών στη Σαξονία

Ομάδα ακροδεξιών γιούχαραν τη Μέρκελ σε κέντρο μεταναστών στη Σαξονία Facebook Twitter
0

Δεκτή με φωνές και γιουχαϊσματα έγινε η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ στην επίσκεψή της στο κέντρο μεταναστών στο Χαϊντενάου της Σαξονίας, όπου και την περίμενε μία ομάδα ακροδεξιών.

H η Άνγκελα Μέρκελ αποφάσισε να επισκεφτεί την πόλη και το κέντρο προσφύγων που βρίσκεται εκεί, στην προσπάθειά της να στείλει ένα μήνυμα κατά των επιθέσεων εις βάρος μεταναστών, κυρίως λίγα 24ωρα μετά τα βίαια επεισόδια του Σαββατοκύριακου.

Αυτό που, όμως, δεν περίμενε σε καμία περίπτωση είναι πως έξω από το κέντρο θα βρίσκονταν σχεδόν 200 ακροδεξιοί, που μόλις την είδαν να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό της, άρχισαν να την γιουχάρουν και να φωνάζουν ακόμη και "προδότρα"!

Η Καγκελάριος βέβαια δεν έδειξε να ασχολείται και δεν γύρισε καν να κοιτάξει προς το μέρος των συγκεντρωμένων που την γιούχαραν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM