Προεδρικές εκλογές στην Αλγερία

Προεδρικές εκλογές στην Αλγερία Facebook Twitter
0

Οι κάλπες στην Αλγερία έχουν ήδη ανοίξει για τις προεδρικές εκλογές της χώρας και όπως φαίνεται το αποτέλεσμα είναι ήδη προδιαγεγραμμένο, με τον απερχόμενο πρόεδρο Αμπντελαζίζ Μπουτεφλίκα να εμφανίζεται ως φαβορί.

Ο πρόεδρος της Αλγερίας, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανανεώσει τη θητεία του, η οποία και θα αποτελέσει την τέταρτη συνεχόμενη στο ανώτερο αξίωμα της Αλγερίας.

«Το μόνο που θα γίνει απόψε είναι ότι θα κατεβεί η αυλαία μία κακόγουστης πολιτικής θεατρικής πράξης», γράφει η εφημερίδα El Watan, κάνοντας λόγο για μία ψηφοφορία που στερείται «αξιοπιστίας και πολιτικού ανοίγματος», ενώ για την Liberté «οι πραγματικοί ελιγμοί θα αρχίσουν την επομένη της 17ης Απριλίου», καθώς «δεν υπάρχει διακύβευμα» στην ίδια την ψηφοφορία.

Ο συνασπισμός πέντε κομμάτων της αντιπολίτευσης που έχει καλέσει σε μποϊκοτάζ της ψηφοφορίας δεν φαίνεται ικανός να αλλάξει τα δεδομένα, ούτε και το κίνημα "Μπαρακάτ" που μεταφράζεται ως "φτάνει". Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν ζητήσει μια δημοκρατική μετάβαση στη μετά Μπουτεφλίκα εποχή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ: «Τα πηγαίνουν εξαιρετικά» - Το νέο κεφάλαιο μετά τις φήμες περί κρίσης στον γάμο τους

Διεθνή / Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ: «Τα πηγαίνουν εξαιρετικά» - Το νέο κεφάλαιο μετά τις φήμες περί κρίσης στον γάμο τους

Παρά τις φήμες για κρίση στον γάμο τους και τα δεκάδες δημοσιεύματα που τους ήθελαν να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους δείχνουν πιο ενωμένοι από ποτέ
THE LIFO TEAM
ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΤΑΓΓΕΊΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Διεθνή / TikTok: «Επικρατεί εκφοβισμός και παρενόχληση», καταγγέλλει πρώην υπάλληλος της εταιρείας

«Μερικές φορές κλαις, αλλά μετά συνεχίζεις να δουλεύεις γιατί πρέπει να πετύχεις τους στόχους, αλλιώς, θα επηρεαστεί το μπόνους σου, η εργασιακή σου ασφάλεια, ο μισθός σου», αποκαλύπτει η Lynda Ouaza
THE LIFO TEAM