Ταϊλάνδη: Διαδηλωτές εισέβαλαν στο επιτελείο του στρατού

Ταϊλάνδη: Διαδηλωτές εισέβαλαν στο επιτελείο του στρατού Facebook Twitter
0

Περίπου 1.000 Tαϊλανδοί αντικυβερνητικοί διαδηλωτές σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς ("χιλιάδες", σύμφωνα με μια δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου), εισέβαλαν δια της βίας στο κτίριο του γενικού επιτελείου του Ταϊλανδικού Βασιλικού Στρατού σήμερα στην Μπανγκόκ, στην τελευταία κλιμάκωση της κινητοποίησης με στόχο την ανατροπή της πρωθυπουργού Γινγκλάκ Σιναουάτρα. "Θέλουμε να ξέρουμε με ποια πλευρά είναι ο στρατός", φώναζε ένας διαδηλωτής. Μερικοί σκαρφάλωσαν στις πύλες του κτιρίου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Αλλού στην πρωτεύουσα, εκατοντάδες αντικυβερνητικοί διαδηλωτές συγκεντρώνονται έξω από τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος της Γινγκλάκ. Διαδηλωτές έχουν καταλάβει εδώ και ημέρες επίσημα κτίρια στην Μπανγκόκ ελπίζοντας ότι θα ρίξουν έτσι την κυβέρνηση.

Πηγή: ΑΠΕ

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσπά εναντίον της μετανάστευσης, που λέει ότι αποτελεί τη «μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια»
LIFO NEWSROOM
ΑΡΚΤΙΚΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Αρκτική: «Μετατρέπεται σε στρατηγικό θέατρο γεωπολιτικού ανταγωνισμού» προειδοποιεί το Ευρωκοινοβούλιο

Οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν την αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής, επισημαίνοντας την εκτεταμένη στρατιωτική αναδιάρθρωση της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Κίνας
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Διεθνή / Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Παράλληλα, τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι, βρίσκονται αντιμέτωποι με έρευνες για πιθανές προσπάθειες επηρεασμού μαρτύρων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Λιβύης
LIFO NEWSROOM