Άνδρας στην Αγγλία είχε αιχμαλωτίσει και βίαζε κωφάλαλο κορίτσι

Άνδρας στην Αγγλία είχε αιχμαλωτίσει και βίαζε κωφάλαλο κορίτσι Facebook Twitter
2

Βρετανός υπήκοος πακιστανικής καταγωγής έφερε παράνομα στην Αγγλία ένα κωφάλαλο κορίτσι από το Πακιστάν και το ανάγκασε να δουλεύει στο σπίτι του σαν σκλάβα ενώ το βίαζε επανειλημμένως.  Ο 84χρονος Ilyas Ashar και η γυναίκα του Tallat έφεραν το κορίτσι στο σπίτι τους το 2000 ενώ αυτό ήταν 10 χρονών και το έβαζαν να κοιμάται στο πάτωμα του υπογείου.

Το ζευγάρι κατάφερε να κερδίσει και πάνω από 30.000 λίρες υπό τη μορφή επιδομάτων για το κορίτσι που τα εισέπρατταν αντί αυτής. Δικαστήριο στο Μάντσεστερ βρήκε ένοχο τον 84χρονο σε 13 κατηγορίες.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προπαγάνδα Ισραήλ στο ελληνικό YouTube, ενόψει της αποστολής προς τη Γάζα

Διεθνή / Προπαγάνδα Ισραήλ στο ελληνικό YouTube, ενόψει της αποστολής προς τη Γάζα

Το GHF δέχεται έντονη κριτική τόσο από διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις όσο και από τον ΟΗΕ, για περιορισμένη διανομή βοήθειας, ελλιπή πρόσβαση και καταγγελίες για έλεγχο των δικαιούχων
LIFO NEWSROOM