Adolescence: Το Netflix δείχνει απόσπασμα από την οντισιόν του 15χρονου πρωταγωνιστή

Adolescence: Το Netflix δείχνει απόσπασμα από την οντισιόν του 15χρονου πρωταγωνιστή Facebook Twitter
Screenshot / X / Netflix
0

Κι ενώ η σειρά «Adolescence» διεκδικεί τον τίτλο της πιο επιτυχημένης σειράς της δεκαετίας, το Netflix έδωσε μια γεύση από την οντισιόν του 15χρονου πρωταγωνιστή της.

Το απόγευμα της Δευτέρας 24 Μαρτίου, η συνδρομητική πλατφόρμα δημοσίευσε ένα απόσπασμα από την καθηλωτική οντισιόν του Όουεν Κούπερ.

Ο νεαρός ηθοποιός έκανε το μεγάλο του βήμα ως Τζέιμι Μίλερ στη σειρά των Στίβεν Γκράχαμ και Τζακ Θορν για την βία στην εφηβεία. Αποτελούμενη από τέσσερα επεισόδια, το καθένα γυρισμένο σε μονοπλάνα, η σειρά ακολουθεί τον 13χρονο Τζέιμι που κατηγορείται για τη δολοφονία ενός κοριτσιού στο σχολείο του.

Το «Adolescence» συζητήθηκε στη βουλή

«Παρακολουθούμε το Adolescence στο σπίτι με τα παιδιά μας, έχω ένα αγόρι 16 ετών και ένα κορίτσι 14 ετών, είναι πάρα πάρα πολύ καλό», είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ στη Βουλή προ ολίγων ημερών.

«Αυτή η βία που ασκούν νέοι άνδρες, επηρεασμένοι από όσα βλέπουν Online είναι ένα πραγματικό πρόβλημα, είναι απεχθές. Και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Τοποθετούμε ειδικούς για τον βιασμό και τις σεξουαλικές επιθέσεις σε κάθε αστυνομική δύναμη που εργάζεται στις κλήσεις άμεσης βοήθειας. Αλλά αυτό είναι επίσης ένα ζήτημα κουλτούρας και πιστεύω ότι είναι σημαντικό για όλη τη Βουλή να αντιμετωπίσουμε αυτό το αναδυόμενο πρόβλημα που ολοένα και μεγαλώνει», συνέχισε.

Στο μεταξύ, οι δημιουργοί της σειράς είπαν ότι θέλουν το Adolescence να είναι ένα έργο από εκείνα που «προκαλούν συζητήσεις και φέρνουν αλλαγές».

Ο συγγραφέας Τζακ Θορν είπε ότι αυτός και ο συν-σεναριογράφος Στίβεν Γκράχαμ, ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί στο δράμα, ήθελαν να εξερευνήσουν το πρόβλημα της οργής των νεαρών ανδρών και τι το τροφοδοτεί, αφού είδαν πολλά περιστατικά βίας στις ειδήσεις. «Θέλω να προβληθεί στα σχολεία, θέλω να προβληθεί στη Βουλή. Είναι κρίσιμο γιατί αυτό θα χειροτερέψει», είπε.

«Είναι κάτι για το οποίο πρέπει να μιλήσουν οι άνθρωποι, ελπίζουμε ότι αυτό μπορεί να το κάνει η σειρά», είπε ο Θρον.

 
 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«A plague o' both your houses!» - Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

TV & Media / «Κατάρα και στους δυο σας!» Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

Το ξέσπασμα της ηθοποιού απέναντι στην Paramount και το CBS που αποφάσισαν να «κόψουν» την επιτυχημένη εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ επειδή τα «έβαλε με τον Τραμπ»
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: Ο «νονός της heavy metal» και «πατέρας» του ριάλιτι

TV & Media / Όζι Όζμπορν: Ο «νονός της heavy metal» και «πατέρας» του ριάλιτι

Η σειρά «The Osbournes» έγινε τεράστια επιτυχία και έκανε πρωταγωνιστές τη σύζυγό του, Σάρον, και τα παιδιά τους, Τζακ και Κέλι , όμως έφερε στο προσκήνιο την ήπια εκδοχή του Όζι Όσμπορν και στην πορεία, άλλαξε τα ριάλιτι
LIFO NEWSROOM