Η Λωρίδα της Γάζας δεν θα είναι βιώσιμη το 2020

Η Λωρίδα της Γάζας δεν θα είναι βιώσιμη το 2020 Facebook Twitter
0

«Για να είναι η Λωρίδα της Γάζας ένας βιώσιμος τόπος το 2020 πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα. Τα πράγματα είναι ήδη πολύ δύσκολα», δήλωσε ο Maxwell Gaylard των Ηνωμένων Εθνών σε δημοσιογράφους του Al Jazeera.

«Ο πληθυσμός της περιοχής, ο οποίος σήμερα είναι 1,6 εκατομμύρια, θα γίνει 2,1 εκατομμύρια το 2020, πράγμα που σημαίνει ότι θα αντιστοιχούν περισσότεροι από 5.800 άνθρωποι σε κάθε τετραγωνικό χιλιόμετρο. Οι υποδομές – ηλεκτρισμού, νερού και υγείας – και οι υπηρεσίες δεν συμβαδίζουν με τις ανάγκες του αυξανόμενου πληθυσμού,» δήλωσε.

Μόνο το ¼ του νερού της περιοχής ανακυκλώνεται. Το υπόλοιπο, όπως να το νερό των υπονόμων, καταλήγει στην Μεσόγειο. Επίσης, μέχρι το 2020 θα χρειάζονται ακόμα 440 σχολεία, 800 κρεβάτια στα νοσοκομεία και περισσότεροι από 1.000 γιατροί.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Character.ai: Οι «φίλοι τεχνητής νοημοσύνης» και η ανησυχία για την ασφάλεια των παιδιών

Διεθνή / Character.ai: Τι είναι οι «φίλοι τεχνητής νοημοσύνης» και γιατί προκαλούν ανησυχία για τα παιδιά

Το Character.ai προωθεί συνομιλίες με "AI φίλους", αντιμετωπίζοντας όμως σοβαρές αγωγές για ανηλίκους - Ο CEO μιλά για ασφαλέστερη εμπειρία, αλλά οργανώσεις ζητούν απαγόρευση των εφαρμογών συνομιλίας για παιδιά
LIFO NEWSROOM