Eurovision 2024: Πλήρης αποθέωση και καθηλωτική εμφάνιση για την Κροατία

Eurovision 2024: Πλήρης αποθέωση και καθηλωτική εμφάνιση για την Κροατία Facebook Twitter
0

Την πλήρη αποθέωση γνώρισε με την καθηλωτική του εμφάνιση στον τελικό της Eurovision 2024 ο Baby Lasagna και το τραγούδι «Rim Tim Tagi Dim» για την Κροατία.

Όλο το στάδιο τραγουδούσε μαζί του και χόρευε σε όλο το τραγούδι, καθώς ο Μάρκο Πουρίσιτς ξεσήκωσε την αρένα του Μάλμε με το πού ανέβηκε στη σκηνή. Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το τραγούδι άλλωστε, βρισκόταν στην κορυφή των προτιμήσεων-κάτι που μένει να δούμε εάν θα επαληθευθεί με τις ψήφους του τελικού.

Ο Baby Lasagna εκπροσωπεί τη χώρα του με το τραγούδι “Rim Tim Tagi Dim” και μοναδικός του στόχος είναι να χαρίσει στην Κροατία την πρώτη της νίκη στον διαγωνισμό, με ένα κομμάτι που συνδυάζει ποπ πανκ, techno, metal και house μουσική και απεικονίζει το ταξίδι ενός νεαρού αγοριού από την Κροατία στην αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής σε κάποια άλλη χώρα.

Το τραγούδι έχει και ένα πολιτικό μήνυμα, στρέφοντας την προσοχή στις κοινωνικές και πνευματικές προκλήσεις και στην αγωνία που βιώνει κάθε άνθρωπος που εγκαταλείπει τον τόπο του σε αναζήτηση καλύτερων ευκαιριών. Ο Μάρκο Πουρίσιτς, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός παραγωγός, που από το 2011 έως το 2022, με κάποια διαλείμματα, ήταν μέλος ενός ροκ συγκροτήματος, φαίνεται ότι θα φέρει την κούπα στη χώρα του.


 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

14ο ATHENS OPEN AIR FILM FESTIVAL

Πολιτισμός / Athens Open Air Film Festival: Επιστρέφει με εξαιρετικές ταινίες και υπαίθριες προβολές σε όλη την πόλη

Τσάι στη Σαχάρα, Zodiac, 12 Πίθηκοι, The Truman Show, Η Νύχτα του Κυνηγού, Moonstruck, μια ολονυχτία τρόμου, ένα full moon sleepover, αλλά και Ντελόν, Τριφό, Κασσαβέτης, Ντε Πάλμα: Αυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα του 14ου Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ.
NEWSROOM
«Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» με 12 κλασικές ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα

Πολιτισμός / «Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» με 12 κλασικές ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα

Η αγαπημένη εβδομάδα θερινών προβολών επιστρέφει και φέτος στη Ριβιέρα των Εξαρχείων με ένα προσεκτικά επιλεγμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ταινίες που έχουν χρόνια να παιχτούν στη μεγάλη οθόνη.
NEWSROOM
Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε μία σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Πολιτισμός / Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Η αποκάλυψη της Σελίν Ντιόν σχετικά με τη μεγάλη δόση ηρεμιστικών που έπαιρνε ώστε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της αυτοάνοσης ασθένειας
NEWSROOM