Μαντόνα: Έσοδα 225,4 εκατ. δολάρια από το «Celebration Tour»

Μαντόνα: Έσοδα 225,4 εκατ. δολάρια από το «Celebration Tour» Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από το The Celebration / Φωτογραφία: EPA
0

Η «βασίλισσα της ποπ» Μαντόνα είναι πλέον η μόνη γυναίκα καλλιτέχνιδα που έχει πραγματοποιήσει έξι περιοδείες με εισπράξεις άνω των $100 εκατ. η καθεμία.

Οι μόνοι που το έχουν καταφέρει είναι οι Eagles, οι Rolling Stones, οι U2 και ο Μπρους Σπρίνγκστιν (Bruce Springsteen).

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Billboard Boxscore οι 80 συναυλίες του «Celebration Tour» πούλησαν 1,1 εκατ. εισιτήρια και έφεραν έσοδα 225,4 εκατ. δολάρια.

Η εμβληματική σταρ ανακοίνωσε για πρώτη φορά την περιοδεία της τον Ιανουάριο του 2023, με προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης τον Ιούλιο του ίδιου έτους. Όμως, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, καθυστέρησε να ξεκινήσει το σκέλος της περιοδείας στη βόρεια Αμερική με πάνω από 20 σταθμούς. Το ντεμπούτο της στην Ευρώπη έγινε στην 02 Arena στο Λονδίνο τον περασμένο Οκτώβριο και περιλάμβανε 27 συναυλίες σε 10 χώρες οι οποίες απέφεραν εισπράξεις $77,5 εκατ. και 429.000 εισιτήρια.

Μέχρι το τέλος του έτους, η Madonna έδωσε τρεις συναυλίες στο Μπρούκλιν και δύο στην Ουάσινγκτον, προτού συνεχίσει στη βόρεια Αμερική με 42 συναυλίες από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο. Στις ΗΠΑ και τον Καναδά, κέρδισε 133,1 εκατομμύρια δολάρια πουλώντας 616.000 εισιτήρια και εκτόξευσε τις συνολικές εισπράξεις της περιοδείας. Επίσης τα έσοδα από την Λατινική Αμερική με πέντε συναυλίες στο Palacio de los Deportes της Πόλης του Μεξικού ήταν της τάξης των $14,8 εκατ. με 82.400 εισιτήρια.

Συνολικά, το «The Celebration Tour» με τις αστρονομικές εισπράξεις των $225 εκατ., σηματοδοτεί την πιο κερδοφόρα περιοδεία της Madonna από το 2012.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM