Μαντόνα: Έσοδα 225,4 εκατ. δολάρια από το «Celebration Tour»

Μαντόνα: Έσοδα 225,4 εκατ. δολάρια από το «Celebration Tour» Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από το The Celebration / Φωτογραφία: EPA
0

Η «βασίλισσα της ποπ» Μαντόνα είναι πλέον η μόνη γυναίκα καλλιτέχνιδα που έχει πραγματοποιήσει έξι περιοδείες με εισπράξεις άνω των $100 εκατ. η καθεμία.

Οι μόνοι που το έχουν καταφέρει είναι οι Eagles, οι Rolling Stones, οι U2 και ο Μπρους Σπρίνγκστιν (Bruce Springsteen).

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Billboard Boxscore οι 80 συναυλίες του «Celebration Tour» πούλησαν 1,1 εκατ. εισιτήρια και έφεραν έσοδα 225,4 εκατ. δολάρια.

Η εμβληματική σταρ ανακοίνωσε για πρώτη φορά την περιοδεία της τον Ιανουάριο του 2023, με προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης τον Ιούλιο του ίδιου έτους. Όμως, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, καθυστέρησε να ξεκινήσει το σκέλος της περιοδείας στη βόρεια Αμερική με πάνω από 20 σταθμούς. Το ντεμπούτο της στην Ευρώπη έγινε στην 02 Arena στο Λονδίνο τον περασμένο Οκτώβριο και περιλάμβανε 27 συναυλίες σε 10 χώρες οι οποίες απέφεραν εισπράξεις $77,5 εκατ. και 429.000 εισιτήρια.

Μέχρι το τέλος του έτους, η Madonna έδωσε τρεις συναυλίες στο Μπρούκλιν και δύο στην Ουάσινγκτον, προτού συνεχίσει στη βόρεια Αμερική με 42 συναυλίες από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο. Στις ΗΠΑ και τον Καναδά, κέρδισε 133,1 εκατομμύρια δολάρια πουλώντας 616.000 εισιτήρια και εκτόξευσε τις συνολικές εισπράξεις της περιοδείας. Επίσης τα έσοδα από την Λατινική Αμερική με πέντε συναυλίες στο Palacio de los Deportes της Πόλης του Μεξικού ήταν της τάξης των $14,8 εκατ. με 82.400 εισιτήρια.

Συνολικά, το «The Celebration Tour» με τις αστρονομικές εισπράξεις των $225 εκατ., σηματοδοτεί την πιο κερδοφόρα περιοδεία της Madonna από το 2012.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM