Eurovision 2024: Η πρόβα της Έλενας Παπαρίζου για τον Β' ημιτελικό

Eurovision 2024: Η πρόβα της Έλενας Παπαρίζου για τον Β' ημιτελικό Facebook Twitter
Η πρόβα της Έλενας Παπαρίζου για τον Β' ημιτελικό της Eurovision / X
0

Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision και έβαλε «φωτιά» τραγουδώντας το «My Νumber One» στην πρόβα για τον Β' ημιτελικό.

Μετά την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον Α' ημιτελικό το βράδυ της Τρίτης, και η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει για να τραγουδήσει ξανά το τραγούδι που έφερε την πρωτιά στην χώρα το 2005 και το τραγουδάμε μέχρι σήμερα, το «My Νumber One», την βραδιά του Β' ημιτελικού. 

Όπως διακρίνεται και στα βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, η Έλενα Παπαρίζου όπως πάντα εντυπωσιακή, ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision με μία μπλε ολόσωμη φόρμα με χρυσές λεπτομέρειες, ενώ ακούγονται από την αρένα του Μάλμε τα επιφωνήματα των θαυμαστών της καθώς τραγουδά. Στον Β' ημιτελικό αύριο είναι και η Ελλάδα, με την Μαρίνα Σάττι να τραγουδά το «Ζάρι» στη 3η θέση.

Νωρίτερα σήμερα ολοκληρώθηκε και η τελική πρόβα της Μαρίνας Σάττι για τον αυριανό Β' ημιτελικό της Eurovision. Στην πρόβα αυτή τόσο η Μαρίνα Σάττι όσο και οι χορευτές κάνουν ολόκληρη τη χορογραφία που θα δούμε αύριο επίσημα στη σκηνή της Eurovision, στην αρένα του Μάλμε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η πρόβα αυτή δεν έγινε κεκλεισμένων των θυρών καθώς επιτρεπόταν η είσοδος, μεταξύ άλλων σε δημοσιογράφους, οι οποίοι έμειναν ενθουσιασμένοι με την εμφάνιση της Ελλάδας. Η εμφάνισή της θα μεταδίδεται, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, με μονοπλάνο και θα δίνεται η αίσθηση πως οι τηλεθεατές θα είναι σαν να την παρακολουθούν από κινητό, ενώ στις οθόνες τους θα εμφανίζονται emoji όπως στα social media, όπως καρδιές και άλλα. 

Η τραγουδίστρια μάλιστα στο τελευταίο πλάνο της εμφάνισής της, θα ρίξει μια τελευταία «Ζαριά» προς το κοινό στην αρένα του Μάλμε με το χέρι της.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM
Plásmata 3: Υπό τους ήχους του stegi.radio για τρεις εβδομάδες το Πεδίον του Άρεως

Πολιτισμός / Plásmata 3: Υπό τους ήχους του stegi.radio για τρεις εβδομάδες το Πεδίον του Άρεως

Από τις 27 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου, πάνω από 70 παραγωγοί του διαδικτυακού ραδιοφώνου της Στέγης εμφανίζονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο booth προσφέροντας στο κοινό μία πρωτόγνωρη εμπειρία.
LIFO NEWSROOM