Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι στην τελική πρόβα πριν τον Β' ημιτελικό

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι στην τελική πρόβα πριν τον Β' ημιτελικό Facebook Twitter
Η Μαρίνα Σάττι στη σκηνή της Eurovision
0

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η τελική πρόβα της Μαρίνας Σάττι για τον αυριανό Β' ημιτελικό της Eurovision.

Στην πρόβα αυτή τόσο η Μαρίνα Σάττι όσο και οι χορευτές της φορούν τα ρούχα με τα οποία θα εμφανιστούν στον Β' ημιτελικό και κάνουν ολόκληρη τη χορογραφία που θα δούμε αύριο επίσημα στη σκηνή της Eurovision, στην αρένα του Μάλμε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η πρόβα αυτή δεν έγινε κεκλεισμένων των θυρών καθώς επιτρεπόταν η είσοδος, μεταξύ άλλων σε δημοσιογράφους, οι οποίοι έμειναν ενθουσιασμένοι με την εμφάνιση της Ελλάδας.

Η εμφάνισή της θα μεταδίδεται, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, με μονοπλάνο και θα δίνεται η αίσθηση πως οι τηλεθεατές θα είναι σαν να την παρακολουθούν από κινητό, ενώ στις οθόνες τους θα εμφανίζονται emoji όπως στα social media, όπως καρδιές και άλλα. Η Μαρίνα Σάττι θα τραγουδήσει το «Ζάρι» στη 3η θέση του Β' ημιτελικού αύριο, ενώ στο τελευταίο πλάνο της εμφάνισής της θα ρίξει μια τελευταία «Ζαριά» προς το κοινό στην αρένα του Μάλμε με το χέρι της.

 
 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακρόπολη: Αποδόθηκαν στο κοινό οι διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο και το νέο πωλητήριο

Πολιτισμός / Ακρόπολη: Αποδόθηκαν στο κοινό οι διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο και το νέο πωλητήριο

Στα εγκαίνια, η μουσική ομάδα «Encardia» παρουσίασε τραγούδια και χορούς από τις ελληνόφωνες περιοχές του Ιταλικού Νότου, με μουσικό περίπατο μέχρι το Ιερό της Αφροδίτης και του Έρωτα
LIFO NEWSROOM
Οι σήραγγες του Λονδίνου που ενέπνευσαν τον δημιουργό του James Bond θα γίνουν μουσείο κατασκοπείας

Πολιτισμός / Οι σήραγγες του Τζέιμς Μποντ θα γίνουν μουσείο κατασκοπείας

Το σύμπλεγμα που χτίστηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, και ενέπνευσε τον Ίαν Φλέμινγκ, θα περιλαμβάνει στρατιωτικό εξοπλισμό, διαδραστικές εκθέσεις και ένα μπαρ 30 μέτρα κάτω από τη γη.
LIFO NEWSROOM
«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ