Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αγκαλιά με τους πρωταγωνιστές της σειράς

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αγκαλιά με τους πρωταγωνιστές της σειράς Facebook Twitter
Χριστόφορος Παπακαλιάτης/ Φωτ.: Instagram
0

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται σε καθημερινή βάση με τους συνεργάτες του στο Maestro, την ώρα που οι τηλεθεατές αναμένουν με ανυπομονησία τον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Πιο συγκεκριμένα, αυτήν την ώρα πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της σειράς «Maestro», με το μεγαλύτερο μέρος τους, στους Παξούς. Ο δημιουργός της σειράς μάλιστα, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς ακολούθους, τόσο του ίδιου, όσο και της σειράς, στιγμιότυπα από αυτές τις συναντήσεις.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, προχώρησε στην ανάρτηση μιας φωτογραφίας το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου. Είναι μια selfie με κάποιους από τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στη σειρά: η Μαρία Καβογιάννη, η Κλέλια Ανδριολάτου, ο Φάνης Μουρατίδης, η Χάρις Αλεξίου, ο Ορέστης Χαλκιάς, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Δημήτρης Κίτσος, ο Κώστας Μπερικόπουλος και η Τόνια Μαράκη.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM