«The Regime»: Η Κέιτ Γουίνσλετ πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του HBO

Η Κέιτ Γουίνσλετ πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του HBO «The Regime» Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Η Κέιτ Γουίνσλετ πρωταγωνιστεί στη νέα σειράς του ΗΒΟ «The Regime», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Μάρτιο.

«Είσαι εδώ επειδή είσαι ένα τίποτα. Δεν είσαι κανένας. Και αυτό σημαίνει ότι μπορώ να σε εμπιστευτώ», λέει η διάσημη βραβευμένη ηθοποιός στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, στον στρατιώτη της που τον υποδύεται ο Βέλγος ηθοποιός Ματίας Σένερτς. Η Κέιτ Γουίνσλετ στη σειρά, υποδύεται μια Ευρωπαία Καγκελάριο, η οποία χάνει τη δύναμή της αλλά και την εξουσία.

Το σενάριο υπογράφει ο Γουίλ Τρέισι και η νέα σειρά έξι επεισοδίων, σε σκηνοθεσία των Στίβεν Φρίαρς και Τζέσικα Χομπς, «αφηγείται τα γεγονότα που διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια ενός έτους μέσα στα τείχη του παλατιού ενός σύγχρονου αυταρχικού καθεστώτος σε μία φανταστική χώρα της κεντρικής Ευρώπης, καθώς αρχίζει σιγά σιγά να χάνει τη δύναμη του».

Στη σειρά παίζουν ακόμη οι Χιου Γκραντ, Γκιγιόμ Γκαλιέν, Ντάνι Γουέμπ και  Άντρια Ράιζμπορο. Αρχικά ο τίτλος της ήταν «Τhe Palace», ενώ σύμφωνα με το Hollywood Reporter το «The Regime» θα κάνει πρεμιέρα στο ΗΒΟ Max στις 3 Μαρτίου του 2024.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

TV & Media / Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις σωματικές αλλαγές, την έκθεση στα ΜΜΕ και την καθυστερημένη διάγνωση του λεμφοιδήματος που την ταλαιπωρούσε επί σειρά ετών
LIFO NEWSROOM
Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM