Η Grimes στηρίζει Lizzo

Η Grimes στηρίζει Lizzo Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Θέση στις καταγγελίες κατά της Lizzo από χορεύτριές της για σεξουαλική παρενόχληση, εχθρικό εργασιακό περιβάλλον αλλά και body-shaming παίρνει η Grimes.

Με ανάρτησή της στο X (Twitter), η Grimes, αρνείται να πιστέψει ότι η Lizzo που γνώρισε πριν από 10 χρόνια, πριν καν γίνει γνωστή και νιαζόταν τόσο για τους άλλους, έχει αλλάξει τόσο. H Grimes, στέκεται στο πλευρό της Lizzo, χωρίς όπως λέει να αμφισβητεί ότι συμβαίνουν άσχημα πράγματα γύρω μας.

«Λατρεύω τη Lizzo. Χωρίς να λέω ότι δεν πιστεύω τους ανθρώπους όταν συμβαίνουν άσχημα πράγματα, αλλά είχα και εγώ χορευτές, που υπέστησαν κακομεταχείριση, με τρόπους που το έμαθα όταν ήταν ήδη αργά...  Αλλά η πίστη έχει σημασία για μένα. Η Lizzo ήταν ευγενική με εμένα και με άλλους μια δεκαετία προτού να γίνει «cool» και ρωτούσε για μένα όταν κανείς δεν νοιαζόταν.

»Δεν έχω δεχθεί τίποτα λιγότερο από υποδειγματική συμπεριφορά από αυτήν, ειδικά όταν όλοι με μισούσαν και εκείνη ήταν στην κορυφή του κόσμου. Δεν υπήρχε λόγος να δει αν είμαι καλά, εκτός από το γεγονός ότι είναι καλός άνθρωπος. ..Θυμάμαι όταν εκτοξεύτηκε η φήμη της για πρώτη φορά ήταν τόσο χαρούμενη, δεν είχα γνωρίσει ποτέ έναν τόσο αξιοθαύμαστο άνθρωπο, που έγινε γνωστός στη μουσική βιομηχανία. Αδυνατώ να πιστέψω ότι έχει αλλάξει τόσο ριζικά 💜 Έχω κουραστεί από μια κουλτούρα που προσπαθεί να καταστρέψει τις μεγαλύτερες αρετές της. Η Lizzo είναι καταπληκτική» έγραψε η Grimes σε ανάρτησή της.

Υπενθυμίζεται ότι χορεύτριές μήνυσαν την Lizzo για σεξουαλική παρενόχληση, εχθρικό εργασιακό περιβάλλον αλλά και body-shaming.

Οι Arianna Davis και Crystal Williams αναφέρθηκαν στα «δεινά» που βίωσαν κατά την περίοδο που συνεργάζονταν με την Lizzo, το αληθινό όνομα της οποία είναι Melissa Jefferson.

Εκείνη αρνείται τις κατηγορίες εναντίον της. «Αυτές οι τελευταίες ημέρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες και απογοητευτικές» ανέφερε στην πρώτη της αντίδραση σε όσα την κατηγορούν. «Συνήθως επιλέγω να μην απαντώ σε ψευδείς ισχυρισμούς, αλλά οι συγκεκριμένοι είναι όσο απίστευτοι όσο ακούγονται και εξαιρετικά εξωφρενικοί, για να μην τους αντιμετωπίσουμε» συμπλήρωσε, επιμένοντας πως δεν έχει διαπράξει αυτά για την οποία την κατηγορούν. 

Έκανε λόγο για «δραματοποιημένες ιστορίες» και στάθηκε στο ότι τα άτομα που κάνουν τις καταγγελίες έχουν παραδεχθεί, δημόσια, πως «δέχθηκαν παρατηρήσεις για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια περιοδείας». 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Πολιτισμός / Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Η ανθολογία Heart Lamp για την οποία βραβεύτηκε περιλαμβάνει 12 διηγήματα που έγραψε η Mushtaq σε διάστημα τριών δεκαετιών, από το 1990 έως το 2023, αποτυπώνοντας με συγκίνηση και ευαισθησία τις δυσκολίες που βιώνουν οι μουσουλμάνες γυναίκες στη νότια Ινδία
LIFO NEWSROOM
Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν το «Mission Impossible: Τhe Final Reckoning» και δυο προσωπικές ταινίες μεγάλων δημιουργών, το «Δεν είμαι Εγώ» του Λεός Καράξ και το «Oh, Canada» του Πολ Σρέιντερ. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στις Κάννες για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise, η οποία αποτελεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας που ξεκίνησε με το Dead Reckoning
LIFO NEWSROOM
Αντιγόνη Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου & Εθνικό Θέατρο: Πρώτες εικόνες από την Αντιγόνη του Ούλριχ Ράσε

Το φετινό επετειακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο ξεκινά με την Αντιγόνη, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο και σε σκηνοθεσία ενός από τους πιο συναρπαστικούς Γερμανούς σκηνοθέτες.
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκε εντυπωσιακό μωσαϊκό σε ερείπια στη Νίκαια της Βιθυνίας

Πολιτισμός / Βρέθηκε εντυπωσιακό ψηφιδωτό του 1ου αιώνα μ.Χ. στη Νίκαια της Βιθυνίας

Η αρχαιολογική σκαπάνη, στην περιοχή όπου πραγματοποιήθηκε η α' Οικουμενική Σύνοδος, αποκάλυψε ένα ψηφιδωτό με μοτίβα γαλέρας και ελαφιού, το οποίο φέρεται να χρονολογείται στον πρώτο αιώνα μ.Χ.
LIFO NEWSROOM