Τατιάνα Στεφανίδου: Η δήλωση για τους ναυαγούς της Πύλου που προκαλεί οργή

Τατιάνα Στεφανίδου: Η δήλωση για τους ναυαγούς της Πύλου που προκαλεί οργή Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Οργή και αντιδράσεις τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στον ηλεκτρονικό Τύπο έχει προκαλέσει η αναφορά της Τατιάνας Στεφανίδου στο πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο, με την παρουσιάστρια να εκφράζει... «ανησυχίες» για τον αριθμό των ασθενοφόρων που καταφτάνουν στο σημείο για να συνδράμουν στη διαχείριση του εφιάλτη που ζει από το πρωί η χώρα. 

Φαίνεται όμως ότι ούτε οι 78 επιβεβαιωμένοι νεκροί, ούτε η άθλια κατάσταση των ανθρώπων που με αγωνιώδεις προσπάθειες έχουν διασώσει οι εμπλεκόμενες αρχές είναι αρκετά για να γίνει ανθρώπινα κατανοητό το μέγεθος του προβλήματος, αλλά και για να αποτραπούν χυδαίες αποστροφές και συνειρμοί. 

Έτσι σε συγκεκριμένο απόσπασμα της σημερινής εκπομπής της παρουσιάστριας επιχειρήθηκε μία άνευ προηγουμένου σύνδεση ανάμεσα σε αυτή τη φρικτή επικαιρότητα με το θέμα των ελλείψεων του ΕΚΑΒ σε ασθενοφόρα... 

«...Επιβαρύνοντας την Ευρώπη και τη χώρα μας με αυτούς τους ανθρώπους, τους κατατρεγμένους ανθρώπους. Γιατί λέω επιβαρύνοντας; Διότι χθες κάναμε την κουβέντα για τα ασθενοφόρα που δεν υπάρχουν. Τα ασθενοφόρα που δεν υπάρχουν διαθέσιμα στην Ελλάδα. Και εδώ έχουμε μια κολοσσιαία κινητοποίηση, έχουν πάει οκτώ-δέκα ασθενοφόρα, για να βοηθήσουν την κατάσταση. Εάν αυτή τη στιγμή κάποιος χρειαστεί ασθενοφόρο στον νομό Πελοποννήσου, αν κάποιος σε ένα χωριό πάθει καρδιακό επεισόδιο, πού θα βρεθεί ασθενοφόρο να τον μεταφέρει;», ακούστηκε να λέει η κυρία Στεφανίδου. 

Κάπου εδώ να υπενθυμιστεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που αρθρωνόταν τέτοιου είδους μισάνθρωπος λόγος. Το προηγούμενο κραυγαλέο περιστατικό αφορούσε τον Ζακ Κωστόπουλο και το αισχρό γκάλοπ για τον θάνατό του. Τότε είχαν προκληθεί ξανά οργισμένες αντιδράσεις για το γκάλοπ που είχε παρουσιάσει στην εκπομπή της.

Δείτε το απόσπασμα από το 04.41:

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρναούτη για τροχαίο Παντελίδη: «Καρφώθηκε σίδερο στον πνεύμονα μου, έσπασαν τα πλευρά μου, ήμουν κατασφαγμένη»

TV & Media / Αρναούτη για τροχαίο Παντελίδη: «Καρφώθηκε σίδερο στον πνεύμονα μου, έσπασαν τα πλευρά μου, ήμουν κατασφαγμένη»

«Βγήκε μία απόφαση που ήταν κατάφωρα άδικη» ξεκαθαρίζει στις πρώτες της δηλώσεις μετά την εκδίκαση της υπόθεσης των αποζημιώσεων για το τροχαίο δυστύχημα
LIFO NEWSROOM
Η Paramount καταθέτει νέα ανταγωνιστική προσφορά για τη Warner Bros Discovery

TV & Media / Η Paramount καταθέτει νέα ανταγωνιστική προσφορά για τη Warner Bros Discovery

Η εταιρεία ανέφερε ότι η πρότασή της αποτελεί «ανώτερη εναλλακτική» συγκριτικά με αυτήν της Netflix, προσφέροντας περισσότερα μετρητά άμεσα στους μετόχους και μεγαλύτερες πιθανότητες έγκρισης από τις ρυθμιστικές αρχές
LIFO NEWSROOM
Eurovision 2026: Αντιμέτωπη με πιθανές περικοπές στον προϋπολογισμό της η διοργάνωση

TV & Media / Eurovision 2026: Αντιμέτωπη με πιθανές περικοπές στον προϋπολογισμό της

Η αποχώρηση της Ισπανίας —μιας από τις «big five» χώρες που στηρίζουν τον διαγωνισμό— δημιουργεί την προοπτική μειωμένων χορηγιών και τηλεθέασης για το υπερθέαμα που προσελκύει εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως
LIFO NEWSROOM