Ρίντλεϊ Σκοτ: Το «Ναπολέων» ξαναγράφτηκε για να αισθανθεί πιο σίγουρος ο Χοακίν Φίνιξ

Ρίντλεϊ Σκοτ: Το «Ναπολέων» ξαναγράφτηκε για να αισθανθεί πιο σίγουρος ο Χοακίν Φίνιξ Facebook Twitter
0

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ αποκάλυψε στο περιοδικό Empire ότι η επιλογή του Χοακίν Φίνιξ για τον ρόλο του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, για το επερχόμενο ιστορικό έπος του «Ναπολέων» είχε ως αποτέλεσμα να ξαναγραφτεί από την αρχή το σενάριο, ώστε να αισθανθεί πιο σίγουρος ο ηθοποιός, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Ο Φίνιξ, που επανενώνεται με τον Σκοτ μετά την ταινία του 2000 «Μονομάχος», πρωταγωνιστεί στο «Ναπολέων» δίπλα στη Βανέσα Κίρμπι και τον Ταχάρ Ραχίμ.

«Ο Χοακίν είναι κάθε άλλο παρά συμβατικός. Όχι εσκεμμένα, αλλά από διαίσθηση. Αυτό τον κάνει να τσεκάρει τα πάντα. Αν κάτι τον ενοχλεί, θα σου το πει» είπε ο Βρετανός σκηνοθέτης και πρόσθεσε ότι «έκανε το "Ναπολέων" ξεχωριστό ρωτώντας συνέχεια».

«Με τον Χοακίν, μπορούμε να ξαναγράψουμε την ταινία από την αρχή γιατί νιώθει άβολα. Και αυτό συνέβη με τον "Ναπολέων"», συνέχισε ο σκηνοθέτης. «Διαλύσαμε την ταινία για να τον βοηθήσουμε να επικεντρωθεί στο ποιος ήταν ο Βοναπάρτης. Έπρεπε να το σεβαστώ αυτό, γιατί αυτά που λέγονταν ήταν απίστευτα εποικοδομητικά. Τα έκανε όλα μεγαλύτερα και καλύτερα».

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2023.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ