Knives Out 2: Στις 23 Δεκεμβρίου ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει ως Μπενουά Μπλανκ- Οι πρώτες φωτογραφίες

Knives Out 2: Στις 23 Δεκεμβρίου ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει ως Μπενουά Μπλανκ- Οι πρώτες φωτογραφίες Facebook Twitter
Φωτ.: Netflix
0

Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι έτοιμος να αναβιώσει τη νότια προφορά του: Το «Glass Onion», το σίκουελ της ταινίας «Knives Out» του 2019, θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένους κινηματογράφους σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Ωστόσο εκτός από την ανακοίνωση της ημερομηνίας της πρεμιέρας της ταινίας, το Netflix κυκλοφόρησε επίσης τις πρώτες φωτογραφίες του σίκουελ.

Η παγκόσμια κυκλοφορία του Netflix θα ακολουθήσει μετά την πρεμιέρα της ταινίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο τον Σεπτέμβριο.

Αν και οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν κρυφές, στο «Glass Onion: A Knives Out Mystery» ο Κρεγκ  επιστρέφει ως Μπενουά Μπλανκ, ένας λαμπρός ιδιωτικός ντετέκτιβ του Νότου.

Στην νέα ταινία ερευνά ένα εντελώς ξεχωριστό μυστήριο από την πρώτη, που διαδραματίστηκε στην Ελλάδα.

Ο Rian Johnson, ο οποίος επιστρέφει ως σκηνοθέτης και συγγραφέας, συγκέντρωσε ένα all-star cast με τους Έντουαρντ Νόρτον, Λέσλι Όντομ Τζ. Κέιτ Χάντσον, Ντέιβ Μπαουτίστα και Ίθαν Χοκ να συνθέτουν, μεταξύ άλλων τη λίστα των υπόπτων της ταινίας.

Το «Glass Onion» πιθανότατα δεν θα είναι η τελευταία ταινία με πρωταγωνιστή τον Kρεγκ στον ρόλο του Μπλανκ.

Αν και δεν έχει δοθεί το πράσινο φως για μία τρίτη ταινία «Knives Out», το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα για τη διανομή των δύο συνεχειών της αρχικής ταινίας πέρυσι.

Οι Lionsgate και T-Street είναι οι εταιρείες παραγωγής της ταινίας. 

Με πληροφορίες του Variety

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM
Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πάνω από 100.000 εκθέματα, ανάμεσά τους ο θησαυρός του Τουταγχαμών, φιλοξενούνται στο μεγαλύτερο μουσείο παγκοσμίως αφιερωμένο αποκλειστικά σε έναν πολιτισμό
LIFO NEWSROOM