ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Η Lego αποχωρεί επ' αόριστον από τη Ρωσία

Η Lego αποχωρεί επ' αόριστον από τη Ρωσία Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/IAN LANGSDON
0

Η Lego αποχωρεί από τη Ρωσία επ' αόριστον και απολύει τα 90 μέλη του προσωπικού της στη Μόσχα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, επικαλούμενη «εκτεταμένη αναστάτωση» στη χώρα.

«Ο όμιλος LEGO αποφάσισε να διακόψει επ' αόριστον τις εμπορικές δραστηριότητες στη Ρωσία, δεδομένης της συνεχιζόμενης, εκτεταμένης διαταραχής του λειτουργικού περιβάλλοντος» δήλωσε εκπρόσωπός της. 

Το συμβόλαιο με την Inventive Retail Group (IRG), η οποία κατείχε και διαχειριζόταν 81 καταστήματα στη χώρα, για λογαριασμό της Lego, «έσπασε». 

Η IRG, που έχει αναλάβει τη διαχείριση κι άλλων μακρών, όπως η Nike και η Samsung, επιβεβαίωσε το τέλος της συνεργασίας. 

Εκπρόσωπος της εταιρείας διαχείρισης επεσήμανε πως «θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ως εμπειρογνώμονες στην κατηγορία σχεδιασμού και ανάπτυξης παιχνιδιών». 

Η Lego είχε αναστείλει τις αποστολές στη Ρωσία από τον Μάρτιο και τον Ιούνιο είχε «παγώσει», προσωρινά, τη λειτουργία ορισμένων καταστημάτων της. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ