«Πιάσαμε κατάσκοπο του Πούτιν με εσώρουχα του ουκρανικού στρατού», λένε οι Ουκρανοί

«Πιάσαμε κατάσκοπο του Πούτιν με εσώρουχα του ουκρανικού στρατού», λένε οι Ουκρανοί Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ
0

Τον Ρώσο αντισυνταγματάρχη Koshel Alexander Olegovich, τον οποίο θεωρούν κατάσκοπο του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ισχυρίζονται ότι έπιασαν αιχμάλωτο οι δυνάμεις της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο Facebook η 128η ταξιαρχία, κατά τη διάρκεια της σύλληψής του διαπιστώθηκε ότι φορούσε εσώρουχα και κάλτσες με την ένδειξη «Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας».

Αμέσως μετά την αιχμαλωσία του αντισυνταγματάρχη, και ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι σε εξέλιξη, οι ρωσικές δυνάμεις επιτέθηκαν με σημαντικές δυνάμεις, προσπαθώντας να τον απελευθερώσουν, αναφέρουν οι Ουκρανοί. Ωστόσο, κανείς δεν τραυματίστηκε ως αποτέλεσμα των εχθρικών πυρών, και ο κρατούμενος παραμένει σε ασφαλές σημείο, σημειώνουν.

Σημειώνεται πως ο Koshel Alexander Olegovich κατάγεται από την Ουκρανία και συγκεκριμένα από την κωμόπολη Votli Kamin- Kashirsky στην περιφέρεια Volyn.

Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής από κάποια άλλη επίσημη πηγή.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ: Βίαιη απομάκρυνση βουλευτή από το βήμα της Κνεσέτ που κατήγγειλε «γενοκτονία στη Γάζα»

Διεθνή / Ισραήλ: Βίαιη απομάκρυνση βουλευτή από το βήμα της Κνεσέτ που κατήγγειλε «γενοκτονία στη Γάζα»

Σε ανάρτησή του μετά το επεισόδιο, ο Οντέχ υποστήριξε πως η απομάκρυνσή του δεν σχετίζεται με παραβίαση κανονισμού, αλλά με την πολιτική ουσία των δηλώσεών του
LIFO NEWSROOM
Fake news στον Λευκό Οίκο: Ο Τραμπ παρουσίασε εικόνες από το Κονγκό ως «απόδειξη γενοκτονίας λευκών» στη Νότια Αφρική

Διεθνή / Fake news στον Λευκό Οίκο: Ο Τραμπ παρουσίασε εικόνες από το Κονγκό ως «απόδειξη γενοκτονίας λευκών» στη Νότια Αφρική

Το υλικό που παρουσίασε στον πρόεδρο Ραμαφόσα περιείχε φωτογραφίες από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και ψευδείς ισχυρισμούς για νεκροταφεία λευκών αγροτών
LIFO NEWSROOM