ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Οι Νick Cave & The Bad Seeds ακυρώνουν τις συναυλίες τους σε Ρωσία και Ουκρανία

Οι Νick Cave & The Bad Seeds ακυρώνουν τις συναυλίες τους σε Ρωσία και Ουκρανία Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Με ανάρτησή του η μπάντα του Nick Cave ανακοίνωσε την ακύρωση των συναυλιών της σε Ρωσία και Ουκρανία.

«Λαμβάνοντας υπόψη τα τρέχοντα γεγονότα, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να ακυρώσουμε τις παραστάσεις μας στη Ρωσία και την Ουκρανία που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν αυτό το καλοκαίρι.

»Οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με τον γενναίο λαό της Ουκρανίας, τον ηρωικό ηγέτη τους και όλους όσους υποφέρουν από αυτόν τον παράλογο πόλεμο.

»Ουκρανία, στεκόμαστε στο πλευρό σας, και με όλους εκείνους στη Ρωσία που αντιτίθενται σε αυτή τη βάναυση πράξη, και προσευχόμαστε αυτή η τρέλα να τελειώσει σύντομα» αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανάρτησή τους στο Facebook.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM
Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM