Η Cher έκανε ντεμπούτο στο TikTok (με κοστούμι και περούκες) για το Pride

Η Cher έκανε ντεμπούτο στο TikTok (με κοστούμι και περούκες) για το Pride Facebook Twitter
EPA/MAK REMISSA
0

Μπορεί ο μήνας του Pride να φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του, ωστόσο η Cher αποφάσισε να το γιορτάσει κάνοντας λογαριασμό στο TikTok.

Το πρώτο μήνυμα της 75χρονης τραγουδίστριας ήταν αφιερωμένο στην κοινότητα LGBTQ+.

«Γεια, εγώ είμαι, η υπέροχη και δυναμική Cher», ξεκινά η ίδια το πρώτο της βίντεο, όπου εμφανίζεται με κοντό, ροζ τζάκετ, μαύρο παντελόνι και ξανθιά περούκα. «Και είμαι στο TikTok», συνεχίζει. 

Ακολουθεί μια μικρή παύση και η Cher επιστρέφει, αυτή φορά με στενό, ριγέ σακάκι, πουκάμισο και τα χαρακτηριστικά μακριά, μαύρα μαλλιά της. 

«Γεια, εγώ είμαι [μεγάλη παύση] η Cher [Άλλη μια μεγάλη παύση] στο TikTok», λέει. Κι ενώ συνεχίζεται η μουσική, επιστρέφει ξανά με την ξανθιά περούκα. «Μαντέψτε ποια είμαι; Είμαι στο TikTok», ξαναλέει, κοιτάζοντας πίσω από μια πόρτα. 

«Γεια, φυσικά όλοι γνωρίζετε ποια είμαι. Θα συστηνόμουν, αλλά όχι. Χαρούμενο μήνα Pride σε όλους στην κοινότητα που αγαπώ», προσθέτει. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

National Geographic: «Οι προορισμοί που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

Διεθνή / National Geographic: «Τα μέρη που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

«Από τα εθνικά πάρκα έως τα αρχιτεκτονικά θαύματα, το 2025 μας χάρισε αμέτρητα μέρη για να ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά. Ας ρίξουμε μια ματιά στους προορισμούς που κατέκτησαν την κορυφή της ταξιδιωτικής σας λίστας»
THE LIFO TEAM
NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

Διεθνή / NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

«Ισραηλινοί αξιωματούχοι ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για την επέκταση της παραγωγής του ιρανικού προγράμματος βαλλιστικών πυραύλων» μεταδίδει το δίκτυο
THE LIFO TEAM