Πρώτο τρέιλερ για το σίκουελ του «Venom»

Το trailer του sequel του Venom είναι εδώ Facebook Twitter
Ο Τομ Χάρντι ως Venom
0

Παρά τις (δικαιολογημένα) μέτριες κριτικές που έλαβε –η ταινία έχει metascore 35 στο metacritic– και παρά τις προβλέψεις των αναλυτών του box-office για επικείμενη εμπορική πανωλεθρία, το Venom στάθηκε ανέλπιστη εμπορική επιτυχία το 2018, κλείνοντας την πορεία του στα 856 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Ο βασικός πόλος έλξης στην ταινία είναι οι κατά διαστήματα ξεκαρδιστικές προσπάθειες του Τομ Χάρντι να ελέγξει το σώμα του που έχει καταληφθεί από έναν εξωγήινο παρασιτικό οργανισμό που αυτοαποκαλείται Venom.

Πρόκειται για την πιο δημοφιλή ανάμεσα στους φαν νέμεση του Spiderman, που στην ταινία παρουσιάζεται περισσότερο σαν αντι-ήρωας παρά σαν κακός.

Οι φαν έμειναν ευχαριστημένοι από αυτή την εκδοχή του χαρακτήρα, τόσο λόγω του αρκούντως αηδιαστικού σχεδιασμού, όσο και επειδή τον είδαν επί της οθόνης να εξασκεί ένα από τα αγαπημένα του χόμπι στο κόμικ: να τρώει κεφάλια.

To sequel της ταινίας που, όπως πολλές υπερπαραγωγές, καθυστέρησε να βγει στις αίθουσες λόγω της πανδημίας, τιτλοφορείται Venom: Let There Be Carnage και μόλις απέκτησε trailer.

Στην ταινία ο Venom έρχεται αντιμέτωπος με έναν άλλο δημοφιλή κακό από την πινακοθήκη χαρακτήρων του Ανθρώπου-Αράχνη, τον Carnage. Tη σκηνοθεσία υπογράφει αυτήν τη φορά ο καλός μας Άντι Σέρκις, αντικαθιστώντας τον Ρούμπεν Φλάισερ του πρώτου φιλμ, από τη δουλειά του οποίου είμαστε πολλοί που δεν μείναμε ευχαριστημένοι.

Το αστειάκι με το alter ego του ήρωα να ετοιμάζει πρωινό τραγουδώντας το Let’s Call the Whole Thing Off μας κάνει αισιόδοξους, η διαφαινόμενη βαβούρα των σκηνών δράσης όχι και τόσο, όπως και να ’χει, αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στη μουσικόφιλη διαφημιστική ομάδα που μοντάρει τα πλάνα του τρέιλερ πάνω στο One του Χάρι Νίλσον. Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 24 Σεπτεμβρίου.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Ο οίκος Christie's το κατατάσσει στις πιο πολυτελείς αυτοκρατορικές δημιουργίες των Φαμπερζέ. Το σχεδίασε μια γυναίκα και δικαίως η προσθήκη του σε οποιαδήποτε συλλογή θεωρείται ανεκτίμητη.
LIFO NEWSROOM
Μια καλόψυχη Α.Ι. κι ένας αλαφροΐσκιωτος σκύλος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή ένα σκύλο, Τζάρεντ Λέτο αλλά και Έμα Τόμσον από αύριο στα σινεμά

Η τρίτη και χειρότερη κατάθεση στο σύμπαν του «Tron», η πολυσυζητημένη ταινία τρόμου «Good Boy», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ και η Έμα Τόμσον ως ένοπλη προστάτιδα στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Πολιτισμός / Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Η Ντόλι Πάρτον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναβάλει τη μεγάλη της περιοδεία στο Λας Βέγκας. Η αδελφή της ζητά προσευχές από τους θαυμαστές, ενώ η τραγουδίστρια παραμένει αισιόδοξη πως «ο Θεός απλώς της ζητά να επιβραδύνει»
LIFO NEWSROOM
Τέιλορ Σουίφτ: Eκτός υποψηφιοτήτων στα Grammy για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Πολιτισμός / Τέιλορ Σουίφτ: Η απάντησή της στα σχόλια για το νέο της άλμπουμ

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να νιώθει ακριβώς όπως θέλει, ο στόχος μας ως καλλιτέχνες είναι να λειτουργούμε σαν καθρέφτης», αναφέρει για τα σχόλια που απέσπασε το νέο της άλμπουμ, «The Life of a Showgirl»
LIFO NEWSROOM
Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Πολιτισμός / Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Ο αντισυμβατικός Ιάπωνας που εξυμνεί την avant-garde αισθητική μέσα από υπερμεγέθεις, ασύμμετρες σιλουέτες και τη διαχρονική του αφοσίωση στο μαύρο, συνεχίζει στα 82 του χρόνια να παλεύει «θυμωμένος αλλά ακούραστος» για την ουσία και την αλήθεια της μόδας
LIFO NEWSROOM
Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Πολιτισμός / Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναβιώνει το αριστούργημα του Τζον Στάινμπεκ στο νέο Cartel στο Αιγάλεω, υπογράφοντας μια ωμή, ρεαλιστική και συναισθηματικά φορτισμένη σκηνοθεσία που φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον αγώνα των απλών ανθρώπων για αξιοπρέπεια και ελπίδα
LIFO NEWSROOM
«La Magie Noire»: Ο χαμένος θησαυρός του Ρενέ Μαγκρίτ βγαίνει στο φως μετά από 90 χρόνια

Πολιτισμός / «La Magie Noire»: Ο χαμένος θησαυρός του Ρενέ Μαγκρίτ βγαίνει στο φως μετά από 90 χρόνια

Ο πίνακας «La Magie Noire» του Ρενέ Μαγκρίτ, που παρέμεινε σε ιδιωτική συλλογή για 90 χρόνια, βγαίνει σε δημοπρασία στη Sotheby’s - Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από το έργο και τη γυναίκα που έσωσε 163 παιδιά από τους ναζί
LIFO NEWSROOM
Αίγυπτος: Ανοικτός για το κοινό ένας από τους πιο εμβληματικούς τάφους Φαραώ στην Κοιλάδα των Βασιλέων

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Ανοικτός για το κοινό ένας από τους πιο εμβληματικούς τάφους Φαραώ στην Κοιλάδα των Βασιλέων

Σκαλισμένος βαθιά μέσα στον βράχο, ο τάφος του Αμενχοτέπ Γ΄ δεσπόζει ξανά μετά από 20 χρόνια, στη δυτική όχθη του Νείλου - Τα πρώτα πλάνα από το εσωτερικό του
LIFO NEWSROOM