Η ταινία του πρώτου ασιάτη υπερήρωα της Marvel (trailer)

Η ταινία του πρώτου ασιάτη υπερήρωα της Marvel (trailer) Facebook Twitter
Η Marvel αποφάσισε να δώσει στον ασιάτη υπερήρωα μια δεύτερη ευκαιρία, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη.
0

Με τους ήρωες πρώτης γραμμής να έχουν αποκτήσει ήδη με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο τη δική τους ταινία, τo στούντιο της Marvel έχει στραφεί σε δευτεροκλασάτα ονόματα της πινακοθήκης χαρακτήρων της.

Ένα από αυτά είναι ο Σανγκ-Τσι, ο άρχων του κουνγκ-φου, ο πρώτος ασιάτης υπερήρωας της εταιρείας, ο οποίος επινοήθηκε στα ‘70s με αφορμή τη δημοφιλία της σειράς Kung-Fu, σχεδιάστηκε με μοντέλο τον Μπρους Λι και απέκτησε μια βραχύβια, για τα δεδομένα της εταιρείας, σειρά κομικ που κράτησε από το 1974 έως το 1983. Στη συνέχεια περιορίστηκε σε guest εμφανίσεις.

Τώρα, με δεδομένη την ανάδυση των ασιατικών αγορών και της κινεζικής, ειδικότερα, σε υπολογίσιμες δυνάμεις του παγκόσμιου box-office, η Marvel αποφάσισε να δώσει στον ασιάτη υπερήρωα μια δεύτερη ευκαιρία, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη. Όπως βλέπουμε στο trailer, το σινεμά πολεμικών τεχνών έχει την τιμητική του, υπάρχει και μια σκηνή που μοιαζει να παραπέμπει ευθέως στο Τίγρης και Δράκος του Ανγκ Λι.

Διατηρώντας τις επιφυλάξεις μας μέχρι να τον δούμε στο έργο, ο μέχρι πρότινος άσημος πρωταγωνιστής Σίμου Λιού δεν φαίνεται από το trailer να έχει τη στόφα του σταρ, κάτι που διαπιστώνεις όποτε εμφανίζεται σ’αυτό ο Τόνι Λιουνγκ της Ερωτικής Επιθυμίας και του Προσοχή, Πόθος και κάνεις τις συγκρίσεις. Ο τελευταίος υποδύεται στο φιλμ τον πατέρα του ήρωα, που τυγχάνει να είναι και ο πραγματικός Μανδαρίνος, ο διάσημος κακός της εταιρείας, μια πλαστή εκδοχή του οποίου είδαμε και στο Iron Man 3 με τη μορφή του Μπεν Κίνγκσλεϊ.

Oι σκληροπυρηνικοί φαν των κόμικ που φώναζαν για ιεροσυλία τότε και δεν γλυκάθηκαν ούτε από την ξεκαρδιστική σκηνή που ακολούθησε μετά την αποκάλυψη της «απάτης», θα έχουν τη δυνατότητα να δουν στη μεγάλη οθόνη τον πραγματικό Μανδαρίνο στις 3 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις αίθουσες.



 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ