Κύπρος: Πρώην μητροπολίτης παραπέμφθηκε σε δίκη για βιασμό και επίθεση σε ανήλικη

Κύπρος: Πρώην μητροπολίτης παραπέμφθηκε σε δίκη για βιασμό και επίθεση σε ανήλικη Facebook Twitter
EUROKINISSI - Φωτογραφία Αρχείου
0

Για βιασμό κατηγορείται ο τέως μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος που παραπέμφθηκε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας που θα συνεδριάσει στις 26 Απριλίου.  

Ο τέως μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη με εγγύηση 50.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» τα αδικήματα φαίνεται να διαπράχθηκαν από 1-30 Απριλίου του 2011 στον χώρο εργασίας του στη Λάρνακα. Ο τέως μητροπολίτης παρουσιάστηκε σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, ενώ κλήθηκε να παραδώσει στις Αρχές τα ταξιδιωτικά του έγγραφα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο τέως Μητροπολίτης, αναμένεται να κληθεί ενώπιον δικαστηρίου για ακόμη μια υπόθεση που αφορά «άσεμνη επίθεση κατά γυναίκας», αδίκημα το οποίο φέρεται να διαπράχθηκε τον Νοέμβριο του 1981, χρόνο κατά τον οποίο το θύμα ήταν ανήλικη.

Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα σε καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε όπως εκδικαστεί ενώπιον του στις 8 Ιουνίου.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Eγκληματίας»: Ο Χαμενεΐ κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για τα θύματα και τις ζημιές στο Ιράν

Διεθνή / «Eγκληματίας»: Ο Χαμενεΐ κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για τα θύματα και τις ζημιές στο Ιράν

Οι νέες δηλώσεις του Χαμενεΐ έρχονται εν μέσω της βαθιάς εσωτερικής κρίσης που ταλανίζει το Ιράν εδώ και εβδομάδες, με χιλιάδες πολίτες στους δρόμους, σε μια από τις μεγαλύτερες κοινωνικές αναταραχές από την επανάσταση του 1979
THE LIFO TEAM