Μελάνια Τραμπ: «Δε δίνω δεκάρα για τη Vogue» - Νέες αποκαλύψεις για την πρώην Πρώτη Κυρία

Μελάνια Τραμπ: «Δε δίνω δεκάρα για τη Vogue» - Νέες αποκαλύψεις για την πρώην Πρώτη Κυρία Facebook Twitter
EPA/Chris Kleponis / POOL
0

Η Στέφανι Γουόλκοφ, πρώην βοηθός και φίλη της Μελάνια Τραμπ, αποκάλυψε  νέα ηχογραφημένη συνομιλία μεταξύ τους που δείχνει ότι η πρώην Πρώτη Κυρία δεν ενδιαφερόταν για την απουσία της από περιοδικά μόδας. 

Οι νέες αποκαλύψεις της Γουόλκοφ έρχονται λίγες μόλις ημέρες αφότου ο Ντόναλντ Τραμπ ξέσπασε στο Twitter για το γεγονός πως η σύζυγός του δεν φιλοξενήθηκε ποτέ στο εξώφυλλο κανενός περιοδικού στη διάρκεια της θητείας του στο Λευκό Οίκο. 

Στη διάρκεια συνέντευξης στο CNN, η Γουόλκοφ αποκάλυψε ένα ηχογραφημένο απόσπασμα μιας συνομιλίας της με τη Μελάνια Τραμπ, την άνοιξη του 2018. «Χαίρομαι που η Vogue μού ζήτησε να κάνει ένα προφίλ μου. Προφίλ; Στο διάολο το προφίλ σας. Δεν το χρειάζομαι. Και μετά επέστρεψαν, κάπου δυο μήνες αργότερα, επέστρεψαν», ακούγεται να λέει η Μελάνια στην κασέτα. «Όντως, επέστρεψαν;», την ρωτά η Γουόλκοφ. «Ναι, τι μου χρειάζεται ένα ακόμη προφίλ; Ίσως είναι εξώφυλλο, σκεφτόμουν μήπως ήταν εξώφυλλο; Δεν χρειάζομαι, δε δίνω δεκάρα για τη Vogue και οποιοδήποτε άλλο περιοδικό. έχω άλλα πράγματα να κάνω ή άλλα περιοδικά. Λέων για ποιο λόγο; Τι να κάνω, μια ακόμη φωτογράφιση; Πηγαίντε στο Getty Images και πάρτε τις φωτογραφίες να με δείτε. Σοβαρά τώρα;», απαντά ξανά η Μελάνια. 

Η Γουόλκοφ ακούγεται στη συνέχεια να γελάει, σχολιάζοντας: «Δεν είσαι το εξώφυλλο Σεπτεμβρίου;». «Πλάκα μου κάνεις», λέει η Μελάνια και συνεχίζει: «Με τίποτα, δεν θα το έκαναν ποτέ. Με τίποτα. όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο θυμωμένοι. Είναι τόσο... ξέρεις, μερικοί λένε, πως με ζηλεύουν και θα ήθελαν να είναι στη θέση μου. Υπάρχουν όλοι αυτοί οι σχεδιαστές, που λένε, "Ποτέ δεν θα την ντύσουμε", λες και χρειάζομαι εγώ την βοήθειά τους, κατάλαβες;». Και καταλήγει: «Κάνω τόσο σημαντικά, μακράν πιο σημαντικά πράγματα. Γι' αυτό φαίνεται σα να μη με νοιάζει, επειδή δεν με ενδιαφέρει βασικά καθόλου». 

Για την ιστορία, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, εμφανίστηκε συνολικά στα εξώφυλλα 12 περιοδικών στη διάρκεια της παραμονής της στο Λευκό Οίκο, σε αντίθεση με τη Μελάνια που δεν φωτογραφήθηκε για κανένα εξώφυλλο όσο ήταν πρόεδρος ο σύζυγός της, Ντόναλντ. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια τελετή αλλιώτικη: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε μέσα στο μουσείο της Ολυμπίας

Πολιτισμός / Μια τελετή αλλιώτικη: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε μέσα στο μουσείο της Ολυμπίας

Παρά την αναγκαστική μεταφορά στο μουσείο, η τελετή διατήρησε τα καθιερωμένα τελετουργικά, δηλαδή τις χορογραφημένες κινήσεις των «ιερειών» και των κουρών, καθώς και απαγγελίες στην ελληνική γλώσσα
LIFO NEWSROOM
Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Πολιτισμός / Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Εξερευνώντας τη σημασία της μορφής της Αφροδίτης από την Παλαιολιθική περίοδο μέχρι σήμερα, το έργο θα φιλοξενηθεί από τις 19 Μαρτίου ως τις 31 Αυγούστου 2026 στο Μέγαρο Σταθάτου μαζί με δέκα αντίγραφα ειδωλίων «Αφροδίτης» της Ανώτερης παλαιολιθικής περιόδου
LIFO NEWSROOM
Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Τζένιφερ Λόρενς στη νέα ταινία της Λιν Ράμσεϊ, η «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη, και μια ιδιαίτερη ρομαντική κομεντί ξεχωρίζουν από την κινηματογραφική σοδειά αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Ο Γιώργος Χατζιδάκις αναφέρει ότι το αίτημα για την περιοδεία είχε απορριφθεί «ρητά», καθώς «δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές και στο καλλιτεχνικό ήθος» του Μάνου Χατζιδάκι
LIFO NEWSROOM
Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ο Πάπας Λέων επισκέπτεται την Τουρκία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας, σε μια επίσκεψη που αναζωπυρώνει τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
LIFO NEWSROOM