Ο Τραμπ «τα έβαλε» με τα περιοδικά μόδας για τα εξώφυλλα της Μελάνια

Ο Τραμπ «τα έβαλε» με τα περιοδικά μόδας για τα εξώφυλλα της Μελάνια Facebook Twitter
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ, με μια ανάρτηση στο Twitter, επέκρινε κατά τα φαινόμενα τα περιοδικά μόδας γιατί δεν έκαναν αρκετά εξώφυλλα με την σύζυγό του, Μελάνια.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, εν μέσω ενός μπαράζ αναρτήσεων με τους συνήθεις πλέον ισχυρισμούς του για τη νομιμότητα των εκλογών, ο απερχόμενος πρόεδρος «θυμήθηκε» τα εξώφυλλα της Πρώτης Κυρίας.

Ο Τραμπ έκανε ένα retweet από το Breitbart News, που ανέφερε ότι «οι ελιτιστές σνομπ των Μέσων μόδας κράτησαν την πιο κομψή Πρώτη Κυρία της αμερικανικής ιστορίας εκτός των εξώφυλλων των περιοδικών τους για τέσσερα συνεχή χρόνια».

«Η σπουδαιότερη όλων», ήταν το σχόλιο του Τραμπ, αναφερόμενος προφανώς στην Μελάνια Τραμπ, καθώς έχει ξαναχρησιμοποιήσει αυτή τη φράση για τη σύζυγό του. «Fake News», συμπλήρωσε ο απερχόμενος πρόεδρος, δυο λέξεις που γράφει συχνά στα tweet του, κάθε φορά που θέλει να επιτεθεί στα ΜΜΕ.


Η ανάρτηση του Τραμπ σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς. Όχι μόνο για αυτό που έγραψε, αλλά και για το γεγονός ότι επέλεξε να ασχοληθεί με το θέμα παρά την κατάσταση με τον κορωνοϊό, την αγωνία που έχει προκαλέσει ο ίδιος με την άρνησή του να εγκρίνει το πακέτο 2,3 τρισεκατομμυρίων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και επειδή το ίδιο πρωινό είχε σημειωθεί μια ισχυρή έκρηξη στο Νάσβιλ.

Η Μελάνια Τραμπ έχει μπει στο εξώφυλλο της Vogue, αν και αυτό έγινε μετά τον γάμο της με τον Ντόναλντ Τραμπ και προτού γίνει Πρώτη Κυρία. Από την άλλη, η Μισέλ Ομπάμα έχει φιγουράρει στα εξώφυλλα 12 διαφορετικών περιοδικών, κατά τη διάρκεια της οκταετίας που ήταν στον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με τον Independent.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Διεθνή / Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Παράλληλα, τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι, βρίσκονται αντιμέτωποι με έρευνες για πιθανές προσπάθειες επηρεασμού μαρτύρων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Λιβύης
LIFO NEWSROOM
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Διεθνή / Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Ο Τσαρλς Σπένσερ μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την περίφημη συνέντευξη Panorama του 1995 και τις τραγικές συνέπειες που θεωρεί ότι είχε στη ζωή της αδελφής του
LIFO NEWSROOM