Ο Φιλ Κόλινς χωρίζει την πρώην γυναίκα του για δεύτερη φορά - Την διώχνει και από το σπίτι

Ο Φιλ Κόλινς χωρίζει την πρώην γυναίκα του για δεύτερη φορά - Την διώχνει και από το σπίτι Facebook Twitter
0

Ο Φιλ Κόλινς με την πρώην σύζυγό του, Orianne Cevey, χώρισαν για δεύτερη φορά μετά την επανασύνδεσή τους το 2016. 

Οι δυο τους δεν ξαναπαντρεύτηκαν ποτέ, αλλά σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, η Cevey απλώς παντρεύτηκε έναν άλλο άντρα, τον Τόμας Μπέιτ, τον περασμένο Αύγουστο. 

Πηγή με γνώση της κατάστασης είπε στο ΕΤ πως ο Κόλινς θέλει η Cevey να φύγει από το σπίτι του στη Φλόριντα καθώς δεν επιθυμεί να έχει πλέον οικονομικούς δεσμούς μαζί της. 

Η πηγή υποστηρίζει ωστόσο πως Cevey αρνείται να αφήσει την κατοικία, έχει αλλάξει τους κωδικούς στο σπίτι και είναι απείθαρχη με το προσωπικό. 

Ο Φιλ Κόλινς χωρίζει την πρώην γυναίκα του για δεύτερη φορά - Την διώχνει και από το σπίτι Facebook Twitter
Με την πρώην σύζυγό του Orianne Cevey.

Η 46χρονη Cevey με τον 69χρονο Βρετανό τραγουδιστή ήταν παντρεμένοι για εννέα χρόνια πριν χωρίσουν το 2008 και έχουν μαζί δυο γιους, τον 19χρονος Νίκολας και τον 15χρονο Μάθιου.

Την εποχή του χωρισμού τους, ο Κόλινς ανάγκασε την Cevey να πληρώσει ποσό-ρεκόρ 46.7 εκατ. δολαρίων στο πλαίσιο του συμβιβασμού για το διαζύγιό τους. 

Σύμφωνα με την πηγή, η Cevey ζητά περισσότερα χρήματα από τον Κόλινς μετά από μια σειρά κακών επενδύσεων και ένα πανάκριβο διαζύγιο από τον άλλο πρώην της, Charles Mejjati.

Η πηγή υποστηρίζει πως η Cevey απειλεί με ψευδείς και ντροπιαστικές κατηγορίες σχετικά με τον τραγουδιστή αν δεν την βοηθήσει οικονομικά. 

Ο Φιλ Κόλινς χωρίζει την πρώην γυναίκα του για δεύτερη φορά - Την διώχνει και από το σπίτι Facebook Twitter
Με τους γιους του, Νίκολας και Μάθιου, το 2009.

Όσο για τους γιους τους, η πηγή αναφέρει πως ο Κόλινς συνεχίζει να τους στηρίζει πλήρως, πληρώνοντας όλα τα έξοδά τους. 

Ο Φιλ Κόλινς έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει δυο παιδιά από τον πρώτο γάμο του με την Αντρέα Μπερτορέλι και άλλο ένα από τον δεύτερο γάμο του με την Τζιλ Τράβελμαν. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ