Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον γιορτάζουν 45 χρόνια γάμου: «Ούτε μια βαρετή στιγμή»

Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον γιορτάζουν 45 χρόνια γάμου: «Ούτε μια βαρετή στιγμή» Facebook Twitter
0

Ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον γιόρτασαν τα 45 χρόνια γάμου τους, δημοσιεύοντας τρυφερά μηνύματα στα social media. 

«Η 11η Οκτωβρίου ήταν μια όμορφη μέρα πριν από 45 χρόνια», έγραψε ο 74χρονος πρώην Αμερικανός πρόεδρος, στη λεζάντα μιας κοινής τους φωτογραφίας. «Ακόμη είναι. Η νύφη ήταν επίσης όμορφη. Και ακόμη είναι. Χαρούμενη επέτειο, Χίλαρι. Σ' αγαπώ». 

Στη δική της ανάρτηση, η Χίλαρι Κλίντον δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον γάμο τους, το 1975. «Σαράντα πέντε χρόνια», έγραψε η πρώην υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ. «Ούτε μια βαρετή στιγμή και είσαι ακόμη οκαλύτερος φίλος μου. Σε αγαπώ, Μπιλ». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Forty-five years. Never a dull moment, and you're still my best friend. Love you, Bill.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hillary Clinton (@hillaryclinton) στις

Νωρίτερα φέτος, η 72χρονη Χίλαρι μίλησε για την στήριξη του συζύγου της μετά την ήττα από τον Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του 2016.

«Είναι τόσο ρομαντικός ευαίσθητος που μερικές φορές γυρίζω σπίτι και βρίσκω όντως λουλούδια για μένα επειδή ξέρει πως είχα μια άσχημη μέρα», είχε πει τον περασμένο Μάρτιο, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Άντι Κόεν. «Με σκέφτεται πάρα πολύ».

Τον Σεπτέμβριο του 2017, περίπου δέκα μήνες μετά την εκλογή Τραμπ, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είχε μιλήσει για το πόσο «απελευθερωτική» ήταν η ζωή της μετά και πώς της στάθηκε σε αυτό ο Μπιλ Κλίντον. 

«Ο Μπιλ είναι ο σύντροφος της ζωής μου. Τον τελευταίο χρόνο έχουμε περάσει ατελείωτες ώρες να μιλάμε για πράγματα που μακάρι να είχα κάνει διαφορετικά στις εκλογές. Ο καιρός που περάσαμε μαζί με έκανε πιο ευγνώμων από ποτέ για έναν σύζυγο που είναι καλή παρέα στις καλές και τις άσχημες στιγμές». 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εργαζόμενος στην αμφιλεγόμενη βοήθεια στη Γάζα: Είδα συναδέλφους να πυροβολούν πεινασμένους Παλαιστίνιους

Διεθνή / Εργαζόμενος στην αμφιλεγόμενη βοήθεια στη Γάζα: Είδα συναδέλφους να πυροβολούν πεινασμένους Παλαιστίνιους

Ο άνδρας εργαζόταν στον τομέα ασφαλείας της αμφιλεγόμενης υπηρεσίας διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα - Περισσότεροι από 400 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί προσπαθώντας να λάβουν φαγητό
LIFO NEWSROOM
Σερβία: Μπλόκα σε όλες τις μεγάλες πόλεις ανήγγειλαν για σήμερα οι φοιτητές

Διεθνή / Σερβία: Μπλόκα σε όλες τις μεγάλες πόλεις ανήγγειλαν για σήμερα οι φοιτητές

Αφορμή για τον σχεδιαζόμενο αποκλεισμό των πόλεων αποτέλεσε η βία που χρησιμοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από την αστυνομία κατά φοιτητών σε μπλόκα και επίσης η προσπάθεια αστυνομικών, το βράδυ της Τετάρτης, να εισέλθουν διά της βίας στη Νομική.
LIFO NEWSROOM