Μαράια Κάρεϊ: Είμαι μια απαιτητική ντίβα, το παραδέχομαι και δεν δίνω δεκάρα

Μαράια Κάρεϊ: Είμαι μια απαιτητική ντίβα, το παραδέχομαι και δεν δίνω δεκάρα Facebook Twitter
0

Η Μαράια Κάρεϊ είναι μια «απαιτητική ντίβα» και δεν διστάζει να το παραδεχθεί.

Σε νέα συνέντευξη στον Guardian, η 50χρονη τραγουδίστρια είπε πως οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούνται συχνά για την συμπεριφορά της είναι απολύτως αληθείς και πως κέρδισε το δικαίωμα μετά από μια δύσκολη παιδική ηλικία και χρόνια σκληρής δουλειάς. 

Το άρθρο στον Guardian αναφέρεται σε ένα επεισόδιο του MTV Cribs, στο οποίο η Κάρεϊ εξηγεί πως είχε μια μια σεζλόνγκ στην κουζίνα της επειδή «Έχω έναν κανόνα ενάντια στο να στέκομαι καθιστή» και παλαιότερα σχόλια πως κάνει μπάνιο σε γάλα. 

Οι νέες δηλώσεις έρχονται μετά την κυκλοφορία του βιβλίου «The Meaning Of Mariah Carey», όπου γράφει για τις δυσκολίες στο σπίτι της μεγαλώνοντας και το ρατσιστικό bullying που υπέστη όταν ήταν μικρότερη. 

Σε ερώτηση αν θεωρεί πως είναι απαιτητική, η τραγουδίστρια απαντάει: «Το ξέρετε αυτό; Δεν δίνω δεκάρα. Είμαι απαιτητική επειδή μου αξίζει να είμαι σε αυτό το σημείο». 

Και συνεχίζει: «Μπορεί να ακουστεί αλαζονικό, αλλά ελπίζω να το εκλάβετε στο πλαίσιο του ότι προέρχομαι από το πουθενά. Αν μπορώ να είμαι απαιτητική έχοντας δουλέψει σκληρά όλη τη ζωή μου, λυπάμαι, δεν είχα καταλάβει ότι πρέπει όλοι να είμαστε ταπεινοί. Με τίποτα!». 

Όπως εξηγεί, υπήρξε ανέκαθεν απαιτητική απλώς μεγαλώνοντας δεν είχε κανέναν για να εκφράζει τις απαιτήσεις της».

Σχετικά με το αν την ενοχλεί που την αποκαλούν ντίβα, λέει πως δεν την πειράζει καθόλου. «Όχι, ποιος νοιάζεται; Ειλικρινά! Ω θεέ μου, με αποκαλούν ντίβα- νομίζω πως θα βάλω τα κλάματα! Νομίζετε πως γενικά στη ζωή μου και όσα έχουν σημασία για μένα, με πειράζει να με λένε ντίβα; Είμαι, b*tches, αυτό ακριβώς!», καταλήγει.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM
Τζόρτζιο Αρμάνι: Στη μεγάλη οθόνη η ζωή του «βασιλιά της μόδας»

Πολιτισμός / Τζόρτζιο Αρμάνι: Η ζωή του «βασιλιά της μόδας» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν η φιλόδοξη παραγωγή θα εστιάσει μόνο στην επαγγελματική πορεία του σχεδιαστή στις πασαρέλες και το κόκκινο χαλί ή αν θα συμπεριλάβει και την προσωπική του ζωή
LIFO NEWSROOM
Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα ταινία του δημιουργού του «Worst Person in the World», ακόμα μια διασκευή Στίβεν Κινγκ, το φεμινιστικό «Vagabond» της γιαγιάς της νουβέλ βαγκ και η επιστροφή του «Toy Story» με αφορμή την 30η επέτειο από την πρεμιέρα του ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ανατροπή στον κινηματογράφο: Η OpenAI παράγει ταινία με AI και κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Πολιτισμός / Ανατροπή στον κινηματογράφο; Η OpenAI παράγει ταινία με κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Η OpenAI φέρνει την επανάσταση στον κινηματογράφο με την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους που δημιουργείται κυρίως με τεχνητή νοημοσύνη - Το “Critterz” υπόσχεται να αλλάξει το Χόλιγουντ για πάντα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και φθηνότερο κόστος παραγωγής
LIFO NEWSROOM