Αντζελίνα Τζολί: Έστειλε δωρεά- και ένα σημείωμα- σε 6χρονους που πουλούν λεμονάδες για την Υεμένη

Αντζελίνα Τζολί: Έστειλε δωρεά- και ένα σημείωμα- σε 6χρονους που πουλούν λεμονάδες για την Υεμένη Facebook Twitter
Ο Αγιάν και ο Μικάελ πουλούν λεμονάδες συγκεντρώνοντας χρήματα για την Υεμένη (Πηγή φωτό Adeela Moosa/ BBC)
0

Δύο μικρά αγόρια, που πουλάνε λεμονάδες προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για τους ανθρώπους της Υεμένης βρήκαν έναν απροσδόκητο συμπαραστάτη: την Αντζελίνα Τζολί.

Οι δύο 6χρονοι, ο Αγιάν Μούσα και ο Mικάελ Ίσαακ, έστησαν τον πάγκο τους στο ανατολικό Λονδίνο, όπου ζουν, όταν έμαθαν για την κρίση στην Υεμένη. Όταν διάβασε για αυτό, η Αντζελίνα Τζολί τους έστειλε ένα σημείωμα στο οποίο εξέφραζε τη λύπη της που δεν μπορούσε να αγοράσει μια από τις λεμονάδες τους, αλλά τους δήλωνε ότι ήθελε να κάνει μια δωρεά.

«Ήταν λίγο παράξενο, αλλά εκπληκτικό», είπε η μητέρα του Αγιάν. Η Αντέλα Μούσα εξήγησε στο BBC ότι όταν η ηθοποιός έμαθε για την προσπάθεια των δύο αγοριών, επικοινώνησε με τους εκπροσώπους της στη Βρετανία και εκείνοι με τη σειρά τους ήρθαν σε επαφή με την οικογένεια.

Το σαββατοκύριακο, τα δύο αγόρια που ζουν στο Ρέντμπριτζ έλαβαν ένα σημείωμα από την Τζολί, μαζί με μια «πολύ γενναιόδωρη δωρεά», είπε η Αντέλα Μούσα.

«Αγαπητοί Αγιάν και Μίκαελ, σας ευχαριστώ για αυτό που εσείς και οι φίλοι σας κάνετε για να βοηθήσετε τα παιδιά στην Υεμένη. Λυπάμαι που δεν μπορώ να αγοράσω μια λεμονάδα από εσάς, αλλά θα ήθελα να κάνω μια δωρεά», ανέφερε το σημείωμα της ηθοποιού.


Όταν ρωτήθηκε για την αντίδραση των παιδιών, η Αντέλ Μούσα παραδέχθηκε ότι τα αγόρια δεν ήξεραν ποια είναι η Αντζελίνα Τζολί, αν και «οι μπαμπάδες τους ήταν πολύ ενθουσιασμένοι». Τα αγόρια ανακάλυψαν ποια είναι η απρόσμενη συμπαραστάτριά τους, όταν τους έδειξαν αποσπάσματα από τις ταινίες της. «Τώρα αντιλαμβάνονται τη διάσταση όλου αυτού», είπε η μητέρα του Αγιάν.

Τα δύο αγόρια ευχαρίστησαν τη σταρ μέσω ενός βίντεο, στο οποίο ανέφεραν: «Αν ποτέ έρθεις στο Λονδίνο, παρακαλώ έλα να αγοράσεις ένα ποτήρι φρέσκια λεμονάδα». Σύμφωνα με τη μητέρα του Αγιάν, η δωρεά της Τζολί έστρεψε το ενδιαφέρον στην προσπάθεια των παιδιών, που πλέον λαμβάνουν προσφορές από όλο τον κόσμο και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει πάνω από 67.000 λίρες.

View this post on Instagram

Thank you message for @angelinajolie.offiicial 💙 #yemen #lemonaidboys #yemencrisis #angelinajolie

A post shared by Ayaan & Mikaeel (@lemonaidboys) on

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σινεμά στην Ελλάδα – Ορατότης Μηδέν»: Επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα εκπέμπουν SOS

Πολιτισμός / «Σινεμά στην Ελλάδα – Ορατότης Μηδέν»: Επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα εκπέμπουν SOS

1896 επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα στην Ελλάδα υπογράφουν ανοιχτή επιστολή ζητώντας την άμεση επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που έχουν προκύψει για την επιβίωσή τους.
LIFO NEWSROOM
H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

Πολιτισμός / H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

8 κυκλοφορίες προστίθενται στο πρόγραμμα των κινηματογράφων, ανάμεσά τους το spin-off του Τζον Γουίκ, μια ακόμα tour de force εμφάνιση του Νίκολας Κέιτζ και ένα crowdpleaser με τον Στιβ Κούγκαν που δύσκολα θα αφήσει μάτι στεγνό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Πολιτισμός / Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Η αρχική ταινία 28 Days Later, με πρωταγωνιστή τον Μέρφι, θεωρείται σταθμός στον σύγχρονο κινηματογράφο τρόμου, τόσο για την αισθητική της όσο και για την ανατροπή της παραδοσιακής εικόνας του ζόμπι
LIFO NEWSROOM
Εικονγραφημένο προφυλακτικό 200 ετών εκτίθεται στο Rijksmuseum

Πολιτισμός / Μουσείο θα εκθέσει προφυλακτικό 200 ετών, πιθανότατα φτιαγμένο από έντερο προβάτου

Φτιάχτηκε από σκωληκοειδή απόφυση προβάτου και αναπαριστά μια ημίγυμνη καλόγρια με τρεις άνδρες - Πιστεύεται, ότι ανήκει σε αριστοκρατικό οίκο ανοχής του Παρισιού γύρω στο 1830
LIFO NEWSROOM
Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή πάνω από 160 σημαντικών Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, εκδοτών, μεταφραστών, ακαδημαϊκών και καλλιτεχνών, πάνελ γύρω από επίκαιρους θεματικούς άξονες, τόσο από το πεδίο της λογοτεχνίας όσο και από το πεδίο της κοινωνίας, αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων, το 4ο ΦΒΧ επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης aπό τις 25 έως και τις 29 Ιουνίου 2025.
LIFO NEWSROOM
Ακρόπολη: Αποδόθηκαν στο κοινό οι διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο και το νέο πωλητήριο

Πολιτισμός / Ακρόπολη: Αποδόθηκαν στο κοινό οι διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο και το νέο πωλητήριο

Στα εγκαίνια, η μουσική ομάδα «Encardia» παρουσίασε τραγούδια και χορούς από τις ελληνόφωνες περιοχές του Ιταλικού Νότου, με μουσικό περίπατο μέχρι το Ιερό της Αφροδίτης και του Έρωτα
LIFO NEWSROOM