Ο Σάσα Μπάρον Κοέν μεταμφιέστηκε σε καουμπόι για να τρολάρει συγκέντρωση ακροδεξιών

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν μεταμφιέστηκε σε καουμπόι για να τρολάρει συγκέντρωση ακροδεξιών Facebook Twitter
0

«Ποιος θέλει να τους πετσοκόψει όπως κάνουν οι Σαουδάραβες;», ρωτούσε ο μεταμφιεσμένος σε καουμπόι Σάσα Μπάρον Κοέν ένα πλήθος ακροδεξιών, τρολάροντας το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί το Σάββατο στην Ολύμπια της Ουάσιγκτον. 

Η εκδήλωση «March For Our Rights 3» της ακροδεξιάς πολιτοφυλακής Washington State Three Percenters συγκέντρωσε περίπου 500 άτομα στο Heritage Park, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η συγκέντρωση για το δικαίωμα στην οπλοκατοχή και την οπλοχρησία διοργανώθηκε ως απάντηση στο φοιτητικό March For Our Lives του 2018, που είχε λάβει χώρα αμέσως μετά τους πυροβολισμούς στο Marjory Stoneman Douglas High School της Φλόριντα. 


Το άτιτλο τραγουδάκι που «ερμήνευσε» ο Σάσα Μπάρον Κοέν, χωρίς κανείς να καταλάβει ποιος είναι, είχε υποτίθεται ως στόχο τους φιλελεύθερους, το CNN, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον Μπαράκ Ομπάμα, την Χίλαρι Κλίντον, τον Δρ. Άντονι Φάουτσι, τον Μπιλ Γκέιτς και τους «μασκοφόρους», είτε μολύνοντάς τους με την «γρίπη της Ουχάν» είτε «πετσοκόβωντάς τους όπως κάνουν οι Σαουδάραβες». 

Το ξεσηκωμένο πλήθος τραγουδούσε μαζί του χωρίς να αντιλαμβάνεται πως ο καλλιτέχνης τρολάρει τους παριστάμενους. 


Αρχικά, την πληροφορία ότι πρόκειται για τον Σάσα Μπάρον Κοέν έδωσε ο τοπικός δημοτικός σύμβουλος τζέιμς Μπλερ με μια ανάρτηση στο Facebook κι έπειτα το Variety διασταύρωσε ότι πρόκειται όντως για τον γνωστό κωμικό σε μια νέα του προσπάθεια να τρολάρει ανηλεώς το ακροδεξιό πλήθος

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM